Deci fara sa ma quotez s-a adeverit ceea ce am zis eu in primul post de aici ca se va gasi o modalitate de a instala 4.30.Chestia cu Mac-ul era veche!
Tineti-mi pumnii maine "Uber alles"-pt nemtoaica mea....
Printable View
Deci fara sa ma quotez s-a adeverit ceea ce am zis eu in primul post de aici ca se va gasi o modalitate de a instala 4.30.Chestia cu Mac-ul era veche!
Tineti-mi pumnii maine "Uber alles"-pt nemtoaica mea....
Dati pe un canal fara teletext --- apoi Plugins - Teletext ! cum scapi de acolo :) :D
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pai hotaraste-te unde intrebi, vezi ca acum iti gasesti raspunsul dincolo
Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
In cazul meu eu nu miai batut capul findca am dat 130euro si am un soleron.
:drinks:
oricum sunt unele dintre cele mai reusite clone si barem tunerul ala e made in japan nu chinaQuote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:clap:10x o sa sar peste partea cu teletext :) momentan ! mai caut buguriQuote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am optibox si nabilo0.8 instalat. bag si eu o schimbare de mac sa vedem ce si cum . Oricum gp e in urma la nabilo ....dreamcast exceleaza pe moment la gp ptr mine.
Deci? cei ce ati incercat noua imagine puteti concretiza ? are sau nu buguri? se merita sau nu pusa?
Ai fost corect de la inceput.Quote:
Originally Posted by dannielghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ce pot sa zic esti ok!
Problema se va pune astfel:
4.30 da pentru origginale dar plugg-inn daca se vor face doar compatibile cu noile versiuni, si nu vei mai avea acces la server dupa cu clona?
Facem o cooperativa?
It's not a Dream. It's a Nightmare
Uite ca Dreambox Multimedia poate fi acuzata de piraterie.
O MARCA = UN PRODUCATOR
Quote:
Originally Posted by 1Qggecko [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
afirmatia corecta ar fi fost: sunt clone!
scuze de off.
Poate fi o rezolvare ...un backup cu ini schimbat ?
Ce face 4.3 in plus in afara de valuri ?
lasa man.nu fi trist....oricum in max 10 zile apare dm 800hd si trebuie sa schimbam macazu....:)Quote:
Originally Posted by maximuss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumim mult:!: :!: :!:
Uite ca minunea a tinut 3 ore ...
Un backup personalizat un pic la 4.3 ....by OPTIBOX CLONE :)
Ma intorc la Nabilo .
a aparut si pentru DM 7020 aici:
Dupa cum stii eu mai raman putzin cu ce am..Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cand voi fi cheabur voi lua dm800/8000-acum ma gandem la kathy....:clap:
dm800 va fi mai ieftin decit kathyQuote:
Originally Posted by 1Qggecko [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Da,cum e imaginea dupa o noapte ?? Ceva buguri?? Stiu ca la gemini 400 fata de pli-iolite avea culori sterse,iar cand am pus pli parca era alt televizor. Are ceva in plus sau nu se merita de pus??
Diferente mari nu sunt,schimbarea intre canale e mai rapida parca,nu face probleme la H_H,subtitrare ok,cam asta ar fi,in rest merge in continuare sa vedem daca se blocheaza.Quote:
Originally Posted by gelu_dh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]