Inca nu au aparut modificari pe satelit.
Printable View
Inca nu au aparut modificari pe satelit.
Parca vad ca il mai amana o luna.
18 martie... se stinge lumina pe fta.
"Avand in vedere că in ultima vreme tot mai multe programe TV prin satelit a inceput să treacă de la transmisia SD in transmisii HD (MPEG4,DVB-S2), chiar si 24 programe romaneşti transmise liber cum ar fi Etno şi Taraf de pe satelitul Eutelsat W2 (16 gr. est) sau programele TVR; firma noastră s-a gandit să ofere la un preţ promoţional de 98 Ron(cu TVAinclus), receptoare satelit HD (MPEG4,DVB-S2) pentru programele transmise liber." (de ce credeti ca nu mai scrie nimic de antene?)
Receptorul pt intact,cel putin in zona,e un receptor comun cu chipset identic cu alma 2200.
De curiozitate,receptoarele au fost oferite de intact gratis sau contracost?
Mail de la freesat primit azi
Code:Buna ziua,
Incepand cu data de 18 martie 2014, ora 02:00,
programele Antena1, Antena Stars, Antena 3, Euforia TV, GSP TV se afla in teste tehnice de simulcrypt cu platforma Freesat
si vor putea fi recepţionate folosind următorii parametri de recepţie:
frecvenţă downlink 11.131 MHz, DVB-S2, symbol rate 16.593 Ksym/sec, FEC 2/3, Roll Off 0,25 , Pilot Off.
O zi buna
Acum sa vedem cum facem rost de liniutze !
Inca nu or fi primit toti clientii cartele ?
pina la finalizare ,[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]le furnizeaza servicii necodate, antena 3 , antena star , euforia tv pe 11685v13330
sa vedem pt cit timp ....
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Eutelsat 16°E 11131.12MHz, pol.V [MPEG-4] DVB-S2 QPSK SR:16593 FEC:2/3 - Conax & Viaccess 2.6). Antena Group
Eu am un N :-)
La mine in oscam nu imi deschide nimic de la Antena Group! Stie cineva daca mai trebuie modificat ceva in setarile oscam, din moment ce Antena Group are acelasi srvid cum TVR sau PROTV?
pai in primu rand ar trebui sa ne spui daca ai local freesat sau vreo linie buna de unde sa vina freesat.......ca asa poti sa faci ce slujbe vrei tu la oscam ca de la Doamne Doamne nu vine nimic
ce sa mai zic :)
Frecventa noua:11685/v/13333, antena stars,antena3,euforia,gsptv -transmise fta.
Au trecut si la 16:9 ?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pe cablu cel putin da.Cam toate emisiunile le-am vazut 16:9