Bine, bine... a venit 1, canalele sunt acolo, dar eu cum fac sa le iau fara sa ma deplasez pana la magazin?
Printable View
Bine, bine... a venit 1, canalele sunt acolo, dar eu cum fac sa le iau fara sa ma deplasez pana la magazin?
Se confirma Discovery si ESPN.
Singurul canal care nu merge inca este Sundance HD , se lucreaza inca , putina rabdare si va fi totul in regula .
---------- Post added at 11:22 ---------- Previous post was at 11:19 ----------
Celor ce nu va merg noile programe , ori merg partial ( doar cateva din noua oferta ) faceti o rescanare a transporderilor aferenti programelor respective , ori un scan complet .
ce facem cu sunetu la pachetu filmbox,ramane ungureste si cehoslovaca?daca da atunci.....
referitor la AU ce se intampla?eu oricum nu fac AU pana nu e intuneric
laleauaneagra - poti face linistit AU. Am facut eu acum cu newcs+mgcamd pentru Discovery HD si ESPN America HD. Sau nu inteleg eu intrebarea.
k,@neutrin nu e nimic in intrebarea mea,eu faceam AU doar cand era intuneric,asa mi se pare normal:)lucru ce se intampla pe 31 sau 30 ale luni respective in jur de ora 3 sau 4 dimineata
la voi merge subtitrarea pe filmbox extra si family ca la mine nu vrea?
da merge,seteaza subtr si da un reboot
Nu merge la nimeni inca subtitrarea merge numai pe Filmbox Basic ...pe celelalte 2 asteptam
Pe enigma1 merge titrarea la filmbox family, pe e2 nu merge
si la extra 1 doar ca mai uita sa apara cateodata
Iseamna ca or sa treaca la vechiul caid 0b00!? Cel nou - 0b02- nu toate CAM-urile Conax il recunosc cu atat mai putin sa faca AU (sant si receptoare Opticum Optibox Echosmart Dreambox etc. care numai cu softuri mai noi deschid cartela de Focus )Quote:
Originally Posted by flyer [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am abonament Familia. M-am bucurat de noutatile aduse de Focus. Problema este ca la cele 3 programe noi FilmBox e cam asa : Film Box - Basis e ok, Family doar in Maghiara sau Ceha si subtitrare in Ro., Family Extra 1 doar in mahiara si fara subtitrare. Este doar temporar asa sau o sa fie transmise si cu ton original si subtitrare in Ro.? Multumesc !
Salutare tuturor.La un openbox s9 ma chinui de o ora sa gasesc cele 3 HD - uri si nu le gasesc.
11.843 V 30000
11.785 H 30000
12.015 H 30000
Vor fi si in ro
La astea nu gasesc subtitrari in RO.Un sfat?
Momentan fara subtitrare inca se lucreaza , frecventa corecta o ai aici :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
depinde si de marimea/reglajul antenei .
posturile le vad dar nu gaseam sub in romana
PS - am hh cu 1.2m super reglata
Foarte interesant !
Un user care este inscris de cateva zile, si informatii garla....
De ar mai fi cativa asa de darnici cu informatii concrete si la obiect...
De obicei, cei care au informatia o pastreaza in cercuri restranse, de parca nu se afla toate pana la urma.
Respecte @flyer, asteptam noi informatii !
P.S.
Pentru cel cu cardul B00, nu se rezolva neaparat sunand la focus ! Am vazut un asemenea card acum cateva saptamani, proprietar nu era focus, desi era un card focus, cei de la focus au spus ca nu este nici macar in baza lor de date acel card, adevaratii proprietari, au spus ca schimba cardul pur si simplu si nu-l mai transforma din b00 din b02. Cred ca nici ei n-au inteles de ce...
Fishing and hunting la voi se deschide? La mine nu merge.
11747 H 28000
Ma bucur ca iubesti toata treaba asta. :)
Cand va apare dvb-romanian la toate posturile alea HD ?