Recomandă-mi şi mie un firewall bun pentru lada cu bere, că după aia chiar că mă doare sufletul dacă răman fără ea. :drinks:Quote:
Originally Posted by stargate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Recomandă-mi şi mie un firewall bun pentru lada cu bere, că după aia chiar că mă doare sufletul dacă răman fără ea. :drinks:Quote:
Originally Posted by stargate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Zmetea asta se crede hacker de cand s-a invartit pe aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] sub numele ciuturax,dar si pe acolo si-a luat ban ca a facut copy-paste la date despre carduri bancare.La aia vad ca nu "le-a dat foc".:D
PS:In rest se facea ca oferea linii cccam free pentru a avea ip-urilor unora mai putin cunoscatori.Daca aveti linie de la el mai bine o stergeti.
@supersonic...eu iti recomand
1.spybotsd....ce folosesc eu,zic eu ca e super bun facut de romanasu nostru,nu misca nimic
2.avg
3.kasp
acuma te mai uiti si la ce resurse consuma ca conteaza si astea ce naiba sa faci,e adevarat ca nu toti avem super pc uri
din cate tin minte, eu nu am rulat softul acela care avea virus , in schimb am beneficiat de "bunavointa" lui cu cateva linii free... Practic, ce am riscat prin asta?Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
acces la portul tau si host,cu hostu mai greu ........dar totu e posibil
Daca ai router si nu ai deschis porturi prin el nu ai treaba.Daca ai deschis porturi telnet/ftp si ai lasat parola default "dreambox" atunci sigur ti-a copiat liniile si le-a pus la bataie pe serverul cu care se lauda ca da linii free la toti.De fapt el da linii din liniile voastre,pe ele se conecteaza mai multi de pe mai multe ip-uri si iese o varza la cei care au liniile astea furate,adica o functionare proasta a lui,cu freeze-uri.
Uite aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si erau o multime de linii luate de la altii din receptor,el le punea cu seninatate pe forum.Quote:
...si acum uimitzi-va si voi cate dm am gasit in 10 minute....
Lucru pe care de fapt l-a facut si a inceput sa ii placa sportul asta.Quote:
...cat despre lista aia cu ip-uri sunt mult mai multe dar nu am pus decat o parte din ea.multe au o gramada de linii prin ele majoritate platite...aseara ma batea gandul sa pun un oscam ceva pe un server de linux sa le adun la toti aia liniile si sa le dau un user de pe noul server...
Cu un singur lucru avea dreptate: "SCHIMBATI-VA PAROLA DE LA DM!!!!"
PS: Dupa asemenea acte de "vitejie" se credea Batman-Batman,pana l-au aruncat unii peste balustrada,ca in reclama.:D
Toata discutia asta, se pare ca scapa de sub control in directii anapoda.
Daca liniile de share (toate, din toate box-urile) ar fi imperecheate cu host-ul sau IP-ul (doar daca cel extern e fix !!!) poate sa-ti fure toate liniile si sa si le bage-n fund, pentru ca, de linie se poate conecta doar cel care are ip-ul identic cu ip-ul host-ului, sau si mai drastic, cu IP-ul fix al celui la care s-a imperecheat cu acel IP. In primul caz ar trebui sa fure si parola de la host, pentru a updata host-ul cu ip-ul propriu si sa poata folosi linia, iar in cazul celui care are ip fix si linia este imperecheata cu acel IP, poate sa-si bage linia in box de 100 de ori si tot nu se va conecta veci la server.
Pana la urma cu putina atentie hotii de linii, vor putea publica liniile si in ziarul local, pentru ca nimeni altcineva nu se va putea conecta de ele decat cel caruia i-a fost facuta linia.
Pana la urma ce rost are furtul de linii in asemenea conditii ???
@ciutura cred ca se poate iesi din anonimat si mai elegant, nu neaparat speriind pe cei care nu inteleg ce se intampla in box-ul lor. Pe acest forum nu prea ti-ai nimerit publicul ! Cauta pe la altii, poate, poate....
nu e anapoda deloc,precum vezi linile nu sant furate de la userii cu experienta,sant de la cei novice fara experiente dornici dupa locale exotice
e adevarat ca apuca sa vada cine intra primu dar asta e o alta prob....e vorba de acest fenomen
e adevarat pui ip in coada la F daca e ip fix sau hostu dar te intreb cati crezi ca stiu asta????ai sa te speri de numarul lor cu toate ca exista atata info
Eu din cate linii am doar unul singur mi-a cerut adresa dyndns ca sa o puna la el,si am de la useri cu vechime si care mai stiu si cu ce se mananca.Deci prea putini sunt cei care securizeaza linia F.Da,e o greseala.
Daca iti deschizi porturile si lasi parola default el poate nu foloseste linia de la tine,dar iti afla ip-ul,te testeaza daca "e deschis" si iti copiaza liniile.Deci trebuie si una si alta.
Ce rost are sa ceri adresa dyndns cand ea se afla in linia C ?
Invers,sa o pui in linia F astfel incat sa nu ii fie furata linia C a celui caruia i-ai dat.Adica chiar daca i-o fura cineva nu o poate folosi,nu se poate conecta la serverul tau decat daca are ip-ul corespunzator adresei dyndns din linia F de la tine.
Pai da. Aia am zis si eu. Doar ca ai zis ca nu ti-a cerut adresa dyndns sa o puna in coada la F. Sau asa am inteles eu!
Mai era unu la schimburi, care "dadea linii moka".
El de fapt voia acelasi lucru: sa afle dns la cat mai multi "amatori" si sa incerce sa ii hackuiasca.
Era si indignat cand i-a fost sters postul.
e lasa ca iti sterg eu linia sa vezi tu numai black-screen :tv: ... ciutura si-a facut numarul si banuiesc ca acum se amuza copios ca ne-a hackuit pe toti de parole :cool2:Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pana la urma, revenind la titlul topicului....nu se va trece masiv la oscam. In primul rand un server de 100 de linii + 100 clienti, nu are ce cauta in oscam, cel putin pe vre-un dreambox, poate pe un pc poate duce, nu am testat inca...Plus ca zilnic apar parametrii noi pe care cel care-l foloseste trebuie sa se documenteze tot timpul, plus de felul in care se configureaza (mult mai greu decat un server cccam !!!!) alunga toti incepatorii...
Eu cred ca la oscam vor trece doar cei care sint mai pretentiosi, vor un server ultrarapid si cu cateva linii, alese pe spranceana. Am crezut ca serverul anului va fi oscam, chiar este, dar pentru o mica parte din utilizatori.
...in concluzie, NU TRECEM TOTI pe oscam !
Mondo e un pic altfel,adresa dyndns aveau doar daca le dadeam,dar e drept ca asta e numai in cazul meu.:)
Normal ca nu trece nimeni,doar nu stati sa va uitati in gura unui spamer.
mondo,zmeurica e numa client de aia e lipsa adresa:)
levy,cat despre 100 ini plus clienti face ti si voi cum se lauda ciuturica...are doi amantii aici pe forum care i tin liniile
cred ca mai are si un server platit de se invarte cu sute de ip dar se termina si alea
cine mai are schimb cu el mai veificati ip ca ciuturica nu face nimic real si serverele sant pe proxy
na ca i ar am adus vorba de el:agresiv:
indiferent cu ce emu lucram nu e ceva "easy" tuturor si asta o demonstreaza din plin aceste discutii.
oscam de exemplu e bun tocmai ca nu e pentru toti, poate doar asa isi mai bat capul si nu doar adaugare de CF-uri si gata serverul....!
sunt reguli simple care sunt ignorate prin indiferenta si din pacate creeaza unele probleme si partenerilor unele pot deveni extrem de grave si aici nu ma refer doar la un furt de linii!
ca si prioritate inainte de a adauga C-ul , poate ar trebui sa:
- invete sa securizeze receiverul (schimbare parola, mai ales daca da acces in 21-22-23-80xx) pentru cei ce inca nu stiu un port deschis in router deschide un culoar acceptat si direct catre un anume protocol(o "usa" deschisa), nu le deschideti daca lucrati doar prin reteaua interna, nu e necesar, ci doar daca doriti sa accesati din exterior(munca, prieteni, etc, etc)!!!:
- port21 acces la transfer/editare/vizualizare fisiere!!!
- port22,23 acces total la aparat prin telnet
- port webif vizualizare config, useri cccam/oscam....
- verifice periodic port forwarding in router daca foloseste wifi mai ales cu WEP, schimbare parola de administrare.
- ia in calcul si varianta nimic nu e moka, si un pic de atentie la "super" schimburile N: mioritic vs "sky...."!(nici nu apucati sa-i dati linia N, ca el e deja "ready"-nu generalizez dar...ultimul caz a fost semnalat chiar acum cateva saptamani )
- restrictioneze accesul per client: F: user pass X X X {}{}{} gigel.dyndns.net (doar pentru gigel)
- faca atentie cui da acces prin TeamViewer si cum seteaza acest remote.
atacurile "hackerilor" cateodata sunt cazuri fericite fata de altele mai "distractive", atentionari sunt prezente si aici:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Zmetea nu ai nimerit "numarul de telefon".Hahaha.
doar asa ca o paranteza , ciuturax activeaza dincolo cu un cont furat de la un user , dupa ce ca la un moment dat si-a luat ramas bun si a cerut sa i se stearga contul , dar vad ca e lasat sa-si faca de cap ca si cum e un lucru normal ce face el ; din acest punct de vedere moderatorii de aici sint mai prompti in a face ordine in forum