dar echostar 707 viacces ? merge dresat ?
Printable View
dar echostar 707 viacces ? merge dresat ?
Eu as pune o alta antrebare si anume : Ce Receiver ( nemani****t , fara introducere de key din afara adica sa-si faca singur aktualizarile de key ) ar putea anlocui pe Hyundai 1160Na cu carte originala da la digi ? Si sa cunoasca si urmatoarea Nagra 3 ewentual !S-au poate exista vre-un Cam Modul ? Astept raspunsuri cu nerabdare .
Nu exista doar varianta "only receiver".
Singura varianta este un Dreambox + sharing prin internet! Citeste la sectiunea Dreambox & Clone amanunte.
Daca extragi bk si rsa merge cardul in multe modele de receptoare cu cititor universal sau in unele cam-uri.Pentru nagra 3 treaba nu mai e asa sigura,dar dupa aparitia cardurilor vor apare si softurile necesare pentru aceste receptoare.
Merci Einstein + zmeura petru raspunsurile voastre . BK sunt cred cheile de Box ma gandesc ?! Nu se pot citi din receiversoft cumva ? De exemplu daca s-ar cunoaste bk s-ar putea cu Predator de exemplu antr-un Dragon Cam introduce .
RSA sunt cheile actuale ale lui digi in nagra care ar trebui sa si le actualizeze Cardul original de la digi , s-au vad eu gresit ceva ? Am uitat sa va spun ca eu caut o modalitate de a putea folosi Cardul original de la digi dar nu cu gunoiul de Hyundai mai ales ca sunt departe de Tara si multi prieteni de-ai mei au avut probleme foarte mari cu Hss1160Na .
Obtinerea bk si rsa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .Nu stiu sigur dar e posibil sa functioneze si in Dragon Cam,doar ca vezi tu la ora asta asta nu prea mai face nimeni teste cu cardurile originale.Nu au de ce.:)
Ai dreptate , oricum n-as fi avut de gand sa le scot de pe card ,ca-i prea riscant ci de pe softul de Receiver an cel mai bun caz daca era posibil .Merci
Salutare domnilor !
Fuctioneaza oare gica cu un SatCruzer DSR-301Ace ? ? ?
Numai bine :drinks: si sanatate. :)
Creti sa spuneti sa sunt ultimul imbecil pe lumea asta care incerca sa vada gigi pe un dream (in realitate un ipbox cu enigma) cu abonament oficial?
Mda, se pare ca asa ete!
:sorry:
Si totusi? Daca eu ma incapatanez si vreau sa incerc, v-as ruga sa-mi dati o mana de ajutor.
Din pacate, ghidul la care face referita zmeura nu este actualizat si are doua defecte:
-nu se vad imaniginile si nu se intelege cum trebuie construit jtag-ul
-link-ul la program nu functioneza.
Este cineva, atat de amabil, sa actualizeze ghidul.
Mersi fain!
:please:
Citeste toate posturile si vei descoperi ca e actualizat! :D
@Einstein: Scuze, ai dreptate.
:sorry:
De ce imi era mai frica nu am scapat: e nevoie de o actiune directa asupra procesorului. Di pacate nu sunt prea indemanatic cu pistolul de lipit.
Sunt un pic cam dezorientat
:oops:
Astazi, 16 mai ora 9.30, mi-a ajuns decoderul IPBox 422s, comandat in Germania ( baieti de treaba nemtii asita, l-am comandat marti 13 la ora 03.00 p.m ;) nici un ceas rau!!!;)).
IPBox, nu este altceva decat o "clona" (mai mult sau mai putin, n-are rost sa intram in detalii) a receicverului dreambox.
Sper deci, ca in seara asta (se anunta timp urat, deci se ramane acasa), dupa testele necesare sa-l pot introduce in lista de reiceivere compatibile.
Aloha!
Cer scuze daca sunt un pic OT, dar imi vine sa topai ca unuia de gradinita pt ca mi-a venit jucaria mult ravnita; si nu am cu cine impartasi bucurial!! Cu cei de aici, de la birou, n-am cum: habar n-au de sateliti si alte alea.
:lol:
Ipbox (Relook) nu-i nici o clona a dm, nici nu se compara. arunca un ochi aici si poate mai afli ceva.Quote:
Originally Posted by tzweistein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Salutari in calitate de novice, pe mine unul m-ati naucit cu atatea date noi desi cred ca e normal. Am un abonament la digi si o ¨conserva¨ hyundai pe care vad ca o cunoasteti foarte bine(1160). O am de vreo 3 ani si pare ca da semnale de oboseala, uneori intarzie in schimbarea canalului cate 20 de sec. Asadar trebuie sa fac o achizitie de receiver, dar vazand ca voi navigati destul de bine in acesta lume a semnalului digital, ma intreb daca nu cumva ar fi mai indicat sa va consult inainte sa achizitionez. Deci, nelamurit in urma citirii posturilor, va intreb, ce aparat poate recunoaste cartela de la digi, dar in acelasi timp sa ofere posibilitatea de a vedea si pe ocolite.... eventual pe un alt televizor, chiar daca imi trebuie un dublu lnb sau un aparat cu 2 iesiri.... Sunt putin in ceatza dupa cum vedeti... daca ma puteti sfatui ar fi grozav... Multzumesc.
cartela de digi nu merge asa simplu in orice receiver, iti trebuie sa cunosti bk si rsa-ul ei. gasesti aici mai multe posturi legate de extragerea lor. daca le-ai extras cel mai bine e sa-ti cumperi doua dreamboxuri 500 (chiar si clone) si ai rezolvat problema. merge si pe recivere mai ieftine, insa citeste despre dreambox si ai sa vezi ca merita investitia.
Iti multumesc de sfat, insa sunt inca intr-un nor de ceatza! :sorry: am citit cateva posturi in care se spune ca nu ar fi posibila citirea cartelei digi pe un drambox 500, si altii care spun ca e necesara mai multa investitie... inca cineva care sa puna degetul pe rana nu am intalnit... asta poate si din pricina faptului ca rana mea e prea mare (nu am nici macar idee despre ce se vorbeste cand vine vremea prescurtarilor) In fine eu am sa continui sa citesc posturile voastre sa vedem daca va pot macar urmari, vad ca nu e cale sa o scot singur la capat. Iar ca sa cumpar 2 cutii mi se pare deja ca trec la un alt nivel...:)Quote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cardul Digi este imperecheat cu receptorul prin soft, acesta trebuie sa aiba aceeasi parametri (bk si rsa) atat in receptor cat si in card. Daca acesti parametri nu corespund cardul nu functioneaza!Quote:
Originally Posted by dragos0207 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pentru a putea imperechea cardul cu alt receptor trebuie incarcati acesti parametrii intr-un soft emulator de card din noul receptor. Acesti parametrii (bk si rsa) se pot afla prin citirea memoriei din receptor sau direct din card.
Deci pentru ca un card digi sa functioneze in Dreambox trebuie sa cunosti bk si rsa ai cardului. Dreambox-ul este unul dintre cele mai rentabile receptoare avand in vedere posibilitatile care le ofera si mai ales ca te va ajuta sa intri in "lumea sharing-ului".
Sper ca te-am mai luminat putin! :)
Esti la inceput si trebuie sa ai rabdare pana vei intelege anumite chestiuni! :D
Succes la studiu si cand ai nelamuriri pune intrebari!
Si ca sa ne intoarcem la topic-ul nostru , va pot confirma, cu mare placere, ca receptorul IPBox 422S ( del la ABCom) este compatibil cu JIJI.
:gathering:
Am installat un firmware bazat su Enigma, gasit pe un forum italian. Se numeste Sifteam. Apoi cele doua emu necesare: newcam si cccam.
Acum am intees de ce radeau de mine cei carora le ceream cum se face cu rsa-ul si bk-ul ;)))
Aloha si multa bafta!
:cheers:
Am gasit firmware si pentru Topfield TF6000Fe care face TPS Au si nagra2 Au .Cred ca merita atentie sporita aceste receptoare.:clap::clap:Quote:
Originally Posted by nirolf [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sper ca nu sunt offtopic
Rugaminte: recomandati-mi si mie 1, 2, 3 receptoare compatibile Digi care sa indeplineasca urmatoarele conditii:
1. Sa mearga bine, inclusiv subtitarea
2. Sa nu fie mai scumpe de 250 de lei noi (adica in magazin, cu garantie) si sa il si pot gasi in magzinele romanesti
3. Sa fie usor de folosit (va fi primul receptor si n-as vrea sa-mi prind urechile in el)
4. Sa aiba performantele macar cat Humaxul de la Digi (de ala am si m-am obisnuit cu el, asa ca nu as vrea ceva mai slab), ma refer la capabilitati, viteza, etc
5. Sa aiba suport bun
Cam astea ar fi cerintele de baza.
Daca imi puteti recomanda ceva...
Mai nou am vazut ca exista si unele receptoare care intregistreaza prin USB. Daca imi puteti recomanda si unul din astea, dar neparat care indeplineste conditiile de mai sus.
Multumesc frumos