Incercati newcs+mgcamd sau numai cu sbox.
Printable View
Incercati newcs+mgcamd sau numai cu sbox.
Uite ce CAID apare acuma la Focus.
Deci clar se va trece la 0B02. Viitorul simulcrypt cu Telenor e de vina.
ECM: CaID: 0x0B00 -> CaPID: 0x010F ProvID: 000000
ECM: CaID: 0x0B02 -> CaPID: 0x010E ProvID: 000000
EMM: CaID: 0x0B00 -> CaPID: 0x033D ProvID: 000000
*EMM: CaID: 0x0B02 -> CaPID: 0x033E ProvID: 000000
Era logic si de inteles ca UPC Direct va face simulcrypt cu Canal Digital Nordic, de aici si schimbarea CAIDului de la FocusSat.
L-am tinut 5 ore in DM cu CCcam 2.1.3 si nu a facut update dupa care l-am pus in NewCS 1.67 + CCcam 2.1.3 si s-a actualizat imediat.
focus sat + gbox ??? merge ?? nu merge?? nu posteaza nimeni nimic?? nu pot sa cred ca toata lumea a trecut pe cccam.... poate totusi.. cum se comporta gbox-ul acum cu schimbarea caid-ului??
Nu a facut update nici la mine,diseara activez cartela in receptorul lor...
sa-mi bag picioarele in el de card nici update nu vrea nici lumea nu il accepta ... de cand am bagat cardul Focus am pierdut 5 linii foarte bune castigate acum mult timp cu un card TVR :lol:
Mai asteapta si tu o luna , doua si o sa vezi tu atunci ce cautat o sa fie....:)
Cardul de Focus achizitionat recent ( instalatie in custodie ) merge in share ?
Merge fara probleme bineinteles daca ai si aparatul potrivit nu conserva lor.
Inainte de update aveai vechiul sau noul CAID?Quote:
Originally Posted by ibiza [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La mine si-a luat subscriptia pe DM-800 CCcam 2.1.3 dar nu a schimbat Caid
Conax card
Caid b00
id name date
1010 FocusSat 01.12.09-31.12.09
01.11.09-30.11.09
E vreo problema daca raman pe caid-ul asta si luna decembrie ?
o sa schimba si la tine caid stai linistit nu scapam de asta....
la mine a facut cu cccam+newcs cu noul CAID in 3-4 minuteQuote:
Originally Posted by dreambox80 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu aveam noul caid.Quote:
Originally Posted by dreambox80 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pana acum am inteles ca la cei care aveau vechiul caid, update-ul a mers ca si in trecut.
Doar cei cu noul caid au probleme si trebuie sa folsoeasca newcs + cccam sau alte variante.
este super misto ca multi zic ca au facut update in diferite configuratii dar nimeni nu spune ceva concret ... nu se cerseste mura in gura dar nu toti ne nastem invatati cat traim invatam ... mare inginerie sa postezi configuratia "castigatoare" si un CCcam.cgf ( curatat de linii si parole doar setingurile ) si un newcs.xml . poate multi se vor folosi de ele si poate vor multumi celor ce au curajul sa posteze asa ceva .
cu respect
Eu am facut update cind am pus pe cartela la conserva lor!!!!Am incercat cu combinatia camd3/newcs dar nu a vrut,iar cu cccam 2.1.1 nu vrea deloc!Atit pot sa te ajut!
acelasi lucru ma refer si eu dar pt . gbox.... nimeni cu pareri??? Mentzionez ca eu as fi vrut sa cumpar o cartela focus , dar se pare ca totusi trebe sa ma reorientez... sau???Quote:
Originally Posted by stargate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
oricum ai facut multe pentru mine si pentru asta iti multumesc ... curios este ca nu primesc niciun emm am activat din linia F pentru tine 1 0 1 { 0:0:2 } ... deci ar trebui sa primesc emm dar este curios ca nu vrea . deja ma scoate din pepeni cardul asta :comp:Quote:
Originally Posted by otheitis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La mine a functionat in felul urmator:
1. pe 28.nov am activat AU in DM (F: user pass 1 0 1). Din pacate, cu toate ca am primit o gramada de EMM-uri, caid-ul nu s-a modificat. Modificarea a survenit pe 30.nov dupa ce am dat reboot la DM (la sugestia lui dreambox80).
2. pe 1.dec am activat din nou AU si am asteptat aprox. 5 ore sa faca update pentru prelungirea valabilitatii. Din pacate, nu am primit nici un EMM in acest interval.
3. dupa ce am pus cardul in NewCS 1.67 + CCcam 2.1.3 si-a modificat imediat valabilitatea pana la 31.dec.2009
Mai jos aveti un exemplu de configuratie newcs si cccam cu care la mine am reusit sa fac update la card:
/var/tuxbox/config/newcs.xml
/var/etc/CCcam.cfgCode:<newCSconfig>
<readers name="SCI">
<device>
<name>Lower</name>
<type>sci</type>
<mhz>357</mhz>
<node>/dev/sci0</node>
<export>No</export>
<enabled>Yes</enabled>
<blocksa>No</blocksa>
<blockua>No</blockua>
<blockga>No</blockga>
<crypto-special>No</crypto-special>
<PTShandshake>No</PTShandshake>
<carddetect>Yes</carddetect>
<newcamd_port>10000</newcamd_port>
<autosid>Yes</autosid>
<Seca-PPV>No</Seca-PPV>
<pincode>0000</pincode>
<priority>round</priority>
</device>
</readers>
<newcamdserver>
<enabled>Yes</enabled>
<name>newcs</name>
<deskey>01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14</deskey>
<user>
<name>UserCam</name>
<password>PassCam</password>
<au>on</au>
<spider>off</spider>
<sidoverride>off</sidoverride>
<rate>0</rate>
<status>access</status>
</user>
</newcamdserver>
</newCSconfig>
Code:N: localhost 10000 UserCam PassCam 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
DISABLE EMM : no
Sper sa nu avem surprize pe 01.ian.2009 ca atunci vom fi toti mahmuri:cheers:
Succes!