-
Re: Se trece la nagra 3 si 4
Iata surpriza:
Asta e cartela N4? Vad ca e galbena pe spate.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Si la Bucuresti la caserii se schimba smartcardurile, am trecut astazi sa achit factura....:)
-
Hmm... da se pare ca in 2-3 luni va fi mort N2 :agresiv::agresiv:
-
Deci cardurile galbene sunt noua revizie ROM 190 la n3 si nu permit sharingul?
Cautati la caserii cardurile rosii ca sa le schimbati acum pe cele n2 ca prin posta va vor veni galbenele!
-
Re: Se trece la nagra 3, 4....
La caserie mi-au dat si mie abastru cu rosu, ROM140
-
si la sibiu la caserii cand platesti abonamentul iti cere sa duci cartela pentru schimbare,doamna de acolo zicea si de ceva cu posta dar ca e mai bine sa le ducem la caserie
-
La mine e platit abonamentul pana la sfarsitul anului. Daca vor sa o schimbe sami trimita prin posta. Eu nu ma duc de buna voie :)
-
Quote:
In fine sau hotarat sa le schimbe.
Oricum pana nu le vine si ultima cartela inapot (de N2) nu pot trece definitiv pe N3 si mai ales ca operatiunea legala dureaza 6 luni.
Päi dupä cum zici tu daca nu o mai dai inapoi nu schimbä definitiv pe N3
Deci nu trebuie sa te duci sa o schimbi
Sau am inteles eu gresit ?
-
voi sunteti naivi, stiti ca pe astia de la gigi nu ii intereseaza, si cititi bine contractul, mi se pare ca scrie acolo ceva ca pot schimba cand vor ei. :gathering:
-
Nu am contract la indemana,dar sigur scrie despre faptul ca,cardul este proprietatea lor,deci ....
-
@Diablo1, eu zic ca o sa mai dureze pana le schimba pe toate. Cat stiu inca nu ai nici inceput sa le trimite prin posta.
@amorak, Dupa lege nu pot face chiar ce vor ei, daca ai stie tu lunar cati bani arunca ei pe amenzi (bani aruncati ......). La mine in contract nu am vazut niciunde scris ca pot ei schimba cum vor ei sistemul de codare iar eu sa le platesc abonamentul.
@zmeura, da cartela este proprietatea lor insa daca ai platit trebuie si sa vezi.
In concluzie, probabil nu mam exprimat bine, nu o sa fiu eu cel care fuge la ei ca sa schimb cartela (daca ma intelegeti ce vreau sa spun).
-
are cineva cardul de n3 pe dm 800/8000?
-
Da si merge bine mersi in Na2,asteptam schimbarea sa vedem ce se intampla....
PS! DM800HD
-
n-am inteles clar ai n2 sau n3 in 800?
-
Quote:
@zmeura, da cartela este proprietatea lor insa daca ai platit trebuie si sa vezi.
Daca ei vor sa schimbe cartela lor cu o alta care e tot a lor,iar tu vezi in continuare,nu ai cum sa te opui.La un moment dat ti se face bezna iar ei vor spune:"noi l-am informat sa vina cu cardul sa-l schimbam" (ce norma,model,culoare are nu e treaba abonatului) sau "i-am cerut sa aduca cardul la casierie,primea un altul in schimb",etc
-
In scrisoare se spune clar ca in curand cardurile vechi vor deveni nefunctionale! Nu mai speculati.
Uitati ROM 180 pe "galbejite"! :)
-
Salutari!,
ieri am trecut pe la caserie in Cluj si mi-au spus ca cartela veche va functiona pana in 31 dec 2009, se pare ca de revelion va fi bezna:)
-
Se pare ca D+ ROM 180 merge in share.
Poate cineva sa confirme la gigi?
-
pana la urma ce rom e pe galbeneala? rom 180 sau rom 190 ?
-
Quote:
n-am inteles clar ai n2 sau n3 in 800?
Card Na3 primit in urma cu 2 saptamani,m-am referit la faptul ca merge bine cardul de Na3 in DM800 chiar daca norma de codare e simulcrypt Na2-Na3,de asta am si specificat sa vedem ce se intampla dupa schimbare.