Pai ghidul de unda nu este acelasi lucru cu un feedhorn???
Printable View
Pai ghidul de unda nu este acelasi lucru cu un feedhorn???
Feedhorn-ul este acel cerc cu 3 gauri filetate in care vin prinse cele 3 bete ale antenei,ghidul de unda este piesa pe care se prinde lnb-ul ca apoi tot ansamblul;lnb+ghid de unda se prind in feedhorn!
Mai exista termenul de feedhorn la receptia benzii C acela e cu totul altceva!
Aici ai mai multe modele;
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
iar aici ai o imagine de ansamblu;ghid de unda-feedhorn
In concluzie trebuie sa schimb si feedhorn-ul nu?...Pentru ca asta pe care il am este mai larg decat ghidul de unda.
Man,cumpara lnb-ul inverto cu flansa,cumpara ghidul de unda asambleazale impreuna si apoi vei vedea cum vine prins pe antena,asa putem vorbi pana maine ca tot nu intelegi,daca le ai pe amundoua in mana vei realiza ce simplu si usor e de prins!
sal. am si eu o mica intrebare pt cei mai experimentati. pe o antena de 0.90 as putea pune intelsat 1002 in focar principal si sirius in focar secundar avind 2 lnb : un alps si unul de la gigi (ciuperca)? se gaseseste suport pt aceasta configuratie? multumesc
Poti pune un lnb monobloc si nu ai treaba,merge perfect.Quote:
Originally Posted by painluck [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
multumesc spaniolule dar cu ce am eu ar putea merge ?Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
da se gasesc la orice magazin de specialitateQuote:
Originally Posted by painluck [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Merge dar iti trebuie un switch 2+1,in loc sa arunci banii pe switch mai pui ceva si iti iei un monobloc!Quote:
Iata si cum puteti afla cauza din care sistemul dvs. nu descrie corect curba satelitilor:
Poate sa-mi spuna si mie cineva ce fel de cablu imi trebuie ca sa leg motorul de la actuator cu pozitionerul? Stiu ca trebuie cablu cu 4 fire, dar la magazin mi-au oferit cablu telefonic, care zic ei ca este bun (are 4 fire in interior).
eu mi-am pus cablu de retea
dar folosesc doar 4 fire
cred ca si ala de telefon e bun daca are 4 fire
sunt colorate si acolo trebuie sa respecti exact culoarea ca altfel poti arde motorul Actuatorului
Respecte!
Daca poti sa cumperi cablul de 4 fire ptr interfon!(asa sa ceri),sau de 6 fire si legi doar 4 din ele.
Bafta!
Da asta exista in fiecare manual al motorului H-H, dar nimeni nu citeste :cool2:Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]