@ionutz76
Deschizi VLC si adaugi la locatie retea: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
@ionutz76
Deschizi VLC si adaugi la locatie retea: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Urmeaza o versiune si pentru flas?
Протестировал новую версию E2 Rsp 2.02 Tdt 953, могу подсказать на ошибка в данной версии.
1. При сканировании каналов отображаются не названия каналов, а числовые значения.
2. Не отображаются в ЭМУ работа и пинг до сервера.
3. В медиаплеере на работает кнопка воспроизведение, после ускоренной перемотки, срабатывает как "СТОП"
4. Очень бы хотелось в следующих версиях увидеть Mgcamd.
5. При установке на ВА версии 5.3.7 не запустилась Энигма, только после переустановки ВА версии 5.3.6.
Заранее спасибо, если Вы учтете эти пожелания!
Merci frumos, o sa incerc...Quote:
Originally Posted by tic2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am rezolvat toate problemele, de fapt fica mea cea mica care mi-a formatat stikul, desi mai avea unul, asa ca am luat-o de la capat cu instalarea si acum merge perfect nu mai am nici o problema.
Bravo!! O versiune super!!
Mege si pus in spate, nu doar in fata, e mai bine si pentru estetica.
:band:
Eu folosesc Dreamstream E2 si merge foarte bine!
imaginea asta vede si discuri ntfs?
для slonsl
Сканировать канклы не нужно. Там все готово просканированно, конечино кроме НТВ+.
@wolfrick
Are inclus modul ntfs, merge doar in citire, dar trebuie sa il incarci in rcS.
Nu am facut teste cu el, la o viitoare imagine va avea in meniu aceasta optiune.
merci mult
de altfel imaginea e super tare
Citeste REGULA 12
merge super pe hd 1 west cu diablocam2,3 si partea de subtitrari ok:cheers:
Mie nu-mi mai merg nordicii cu diablo ( uw 1.65 ) .Cineva cu aceeasi probleme?
@Zildan
nu gasesc ntfs.ko in lib/modules....
poate ca imaginea foloseste o alta metoda pt a vedea NTFS?
Vezi ca e in imaginea 2.01. Il iei cu rar-ul din arhiva si il copiezi in kathy.
am rezolvat cu ntfs.ko din aaf... mkv-urile scurte merg bine, insa la cele mari (>4 gb) apare o desincronizare audio/video... e o problema cu kathyul meu sau si la voi apare aceasta problema?