CorectQuote:
Originally Posted by val [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
CorectQuote:
Originally Posted by val [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
laure, facand topic cu id-ul userului, nu ajuta prea mult, asta doar daca doresti sa-i transmiti acestuia ceva
daca vrei sa discuti pe o anumit tema cu acesta, faci prin quote referire la tema respectiva
nu noi am inventat optiunea quote, au fost altii inaintea noastra cu scoli mai multe decat noi doi impreuna :-)
auzi, fa-ti forum si scoate posibilitatea folosirii acestei optiuni :-)
consider ca meriti un ban de cateva zile deoarece aduci referire la un user din franta, adica te mamanca-n cor :-)
si de sters in vitezaQuote:
Originally Posted by stargate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Regula 12 este foarte simpla si utilă.
Sent from my GT-I9300
dar ce-ar fi daca n-ar exista...
nu ar mai fi sase cai frumosi in pagina....ar fi vreo 30 de cai:)
Pai asa a gandit si PONTA ca nu e utila si nu s-a mai chinuit sa puna ghilimele ca sa citeze si el pe altcineva , el a scris direct fara ghilimele in teza lui de doctorat chiar daca erau cuvintele altuia :lol:Quote:
Originally Posted by delsat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Da, dar Ponta e acoperit, ca a scris in bibliografie de unde s-a inspirat.
De unde stim noi ca ghilimelele sint obligatorii ?
Am vazut carti care contin texte din alte surse si nu au ghilimele.
Dar la bibliografie, pe ultima pagina e specificata sursa.
pai cam asta e rostul ghilimelelor si al acestuiFacand asta se va intelege cui vrei sa raspunzi , dar la ultimul post se subintelege ca te adresezi celui dinaintea ta pentru ca nu ai citat pe alt cinevaQuote:
Originally Posted by QUOTE
In fine, mi se pare energie consumata in plus, ce strica daca lasi quote la liber ?
DEcit sa stai si sa pazesti daca toti userii au facut quote la ultimul post, mai bine faci altceva.
De ce nu cautam caile mai simple, asta ma deranjeaza.
Acum ceva timp un user nou a cerut stergerea contului pentru ca nu este de acord cu aceasta "regula tampita"; din pacate au fost useri cu oarece vechime si experienta care au urmat aceeasi cale din acelasi motiv.
Din punct de vedere al moderatorilor lucrurile sunt mult mai simple: din graba sau necunostinta de cauza, userul face quote la postul de mai sus; e o greseala simpla, nimic mai mult! Moderatorul editeaza postul, trece motivul editarii (pentru ca asa este normal); faptul ca s-a mai dat cate un avertisment acesta a fost pentru abateri repetate (voite sau nu) de la regula nr. 12.
Parerea mea este ca cel ce se simte jignit pentru ca i-a fost editat postul nu are dreptate, editarea are motiv strict estetic si nu tine de orgolii si ambitii nejustificate ale moderatorilor. Discutia despre regula 12 ramane deschisa, nu este subiect tabu; nemultumirile si sugestiile legate de acest subiect le puteti posta in acest topic sau la "Nu te supara frate!".
---------- Post added at 08:02 ---------- Previous post was at 07:57 ----------
@gabrield, nu sta niciun moderator sa pazeasca pe nimeni daca a facut sau nu quote inutil; personal cand citesc posturile noi si gasesc un astfel de post il editez. Garantez ca sunt multe posturi cu R12 care nu au fost editate pentru ca nu sta nimeni sa le "vaneze".
Mie imi convine regula, nu vreau sa recitesc continutul unui post, sau daca n-am facut-o deja, prefer originalul.
Apoi nu-mi plac paginile lungi...
Pe pc ai alta panorama, dar pe tapatalk te capiaza o "ciorba" d'asta
Am explicat regula asta de mi s-a acrit,dati search si gasiti inca 5-6 topicuri unde s-a intors pe toate fetele regula asta.Concluzia a fost aceeasi: e o regula buna,ea se respecta nu se discuta.Punct.
val spune :
faptul ca s-a mai dat cate un avertisment acesta a fost pentru abateri repetate (voite sau nu) de la regula nr. 12.
Eu pot spune ca in cazul meu am primit avertisment fara sa repet greseala, normal ar fi ca toti sm care editeaza si dau avertismente sa o faca dupa acelasi tipar.
Ce sa fac acum cu punctul ala, pina nu expira ?
Corect ar fi sa mi-l ia inapoi, daca expira asa dat fara motiv, o sa ramin cu sechele.
Dar acum am inteles si rostul acestei reguli, nu ma gindeam si la cei cu tapatalk, pentru mine e clar, regula e buna.
Era si timpul....dupa 3 pagini de dezbateri:lol:Quote:
Originally Posted by gabrield [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]