se poate constata usor reaua credinta sau lipsa de logica a sustinatorilor Ipbox
Printable View
se poate constata usor reaua credinta sau lipsa de logica a sustinatorilor Ipbox
Lipsa de logica e la vinzatori de DM....care face tot e posibil ca sa fraierste pe cine nu stie.
smv e valabila si vice-versa
ok, cred ca ar fi timpul sa va calmati.*
Eu unul nu am nici un interes...decat cel comercial,in schimb...tu ai interese de a promova Ipbox deci....ESTI PLATIT pentru asta! asa ca....vezi-ti de lungul nasului!
Eu inchei aici deoarece discutia a deviat total de la subiectul initial!
In primul rind nu vind nimic si nu promovez nimc...si nu ma plateste nici unu.Meseria mea nu are treaba cu instalatie de antene si alte rahaturi.Singuri care au afaceri si vinde ceva si stia asta toate lumea esti tu,armand25 si amici vostri...Si daca vrei sa afli cu ce ma ocup vine la un spital sa ma gasesti!
Esti cumva la morga????:gathering:
Eu zic ca ambele tabere se comporta la fel.Cititi totusi ce au scris cei care au avut posibilitatea sa le testeze pe toate.Si da,Dreamurile sunt pe locul 1 la aproape toate capitolele,asta nu inseamna ca trebuie sa ne cumparam toti sau sa luptam cot la cot impotriva clonelor.Asta nu e treaba noastra.Quote:
Originally Posted by smv167 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ma deranjeaza cand vad comparatii de genul "diferenta ca intre Dacie si Mercedes".Asta e tipic romanesc,spus de catre cei care isi permit un produs scump si apoi se uita "de sus" la cei care au unul mai ieftin.Acum o sa incepem sa-i luam la suturi pe cei care au receptoare de 2-3 milioane,ca umbla cu "caruta"?Gandire care pare sa fie cam blanoasa.:)
Nu comentez.Quote:
...Eu unul nu am nici un interes...decat cel comercial....
Vedeti ca se inchide.Nu sunteti in stare sa duceti o discutie civilizata.Cand vine vorba de dream-uri totul se transforma in tiganeala.
ma place ceva cind termina la voi orice replica incepe povestile cu: ba esti vinzator ,ba promovezi pe ipbox cu banii si alte....
Pt ultimul post nu o sa raspund...Se vede nivelul tau pina unde ajunge.
tu singur ai spus unde sa te caut,eu doar am subliniat...sectia!:gathering:Quote:
Originally Posted by otheitis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Topicul se inchide aici.
E inadmisibil sa se ajunga la jigniri de la o discutie contradictorie despre cateva receptoare rivale: Dreambox, Ipbox si Kathrein. Fiecare are avantajele sale, dar si dezavantaje, e clar!
Dar sa te apuci sa jignesti pe cineva care te contrazice e indmisibil. Nu vom mai permite din partea nimanui sa transforme forumul pe care multi isi petrec o buna parte din timp doar din hobby, intr-un loc de refulari personale, interese de afaceri sau ca asa se simte bine....
Cine nu stie sa "traiasca" intr-o comunitate virtuala ii urez drum bun si cale batuta!
Tin sa va anunt ca nu voi tine cont de numele nimanui cand voi trece la "selectia naturala". Poti sa ai 2 posturi sau 20.000, vei avea aceeasi soarta! Conformativa regulilor scrise ale RSP si apoi bunului simt si veti fi bine veniti, daca nu doriti acest lucru, lasati-ne in pace si mergeti pe alte meleaguri unde va sunt acceptate fandoselile!