-
Re: Servere Gratuite
Hey! Tot urmaresc evolutia programelului tau si sunt tare incantat! Felicitari!...Iti multumesc si pentru ca ieri ai avut amabilitatea sa ma ajuti in rezolvarea problemelor aparute desii eu sunt mai stangaci fiind la inceput. Te felicit inca odata si daca se poate mai tinem legatura,ca doar ajutorul unui expert e foarte pretios. Bafta in continuare in conceperea de noi programe!
-
Felicitari ecokey! I-am facut upload si pe forum sa fie mai usor de descarcat.
-
-
Felicitari.
Tocmai l-am descarcat si eu sa-l testez.
Acum ii fac upload pe un alt site.
-
Sub vista creaza ceva probleme versiunea noua(aia 1,1-mergea perfect)
Sugestie:
Introdu in script ca atnci cand gaseste 2 -3 servere cu acelasi user sa le elimine pentru ca 2 linni cu acelasi user nu fac sa lucreze CCcam.
Pe site sunt acum chiar 3 linii cu acelasi user...
-
Problema nu e de la acelasi user, ci daca sunt doua linii catre acelasi server dar pe doua porturi diferite
De exemplu daca este un server care are 2 carduri pe doua porturi diferite apare o problema.
Am facut sa verifice numai hostul, nu si portul din lista.
Voi remedia situatia imediat ce am putin timp liber.
Pana atunci, puteti anula manual din CCcam ... o linie din cele doua cu acelasi host.
Multumesc de intelegere
-
Am prins putin timp si am facut versiunea 1.3
download aici : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Modificari :
1. Am reparat bug-ul legat de problema cu serverele care sunt trecute in lista de mai multe ori pentru ca au mai multe porturi deschise
2. Acum puteti modifica calea fisierului CCcam.cfg , alta decat "/var/etc/" , daca este cazul.
Am doua rugaminti :
1. Rog administratorii forumului sa adauge linkul de download pentru aceasta versiune in primul Thread.
2. Rog utilizatorii incepatori , sa nu imi mai scrie mesaje pe Pm cu intrebari de genul : Ce parola trebuie sa pun ca nu stiu ce parola am la dream.
Nu vreau sa fiu rau cu ei, oarecum ii inteleg, dar din pacate nu am timp sa raspund fiecaruia.
Acest forum este mai mult decat suficient sa aflati toate detaliile despre cum se configureza CCcam. Doar cautati putin.
Multumesc pentru intelegere
-
Buna tuturor ; doar doua cuvinte pentru ecokey : Multumesc Mult !
Numai bine
-
Este OK programul. Singurul impediment (care nu are nici o legatura cu autorul) este ca acele servere nu rezista prea mult.
Astept si alte programe , la fel de utile. Multumesc
-
@delta2k2 tocmai asta e si scopul acestui program.
Pentru ca serverele nu rezista mult, trebuie reverificate des. La asta ajuta programul.
Daca ar fi rezistat serverele mai mult ... nu si-ar mai avea rostul programul meu.
Le-ati fi transformat o data in linii N, apoi dormeati linistiti.
asta e, cat merg merg, cand nu merg mai dai o verificare cu programul.
-
Multumesc admin-ului care a facut acest thread Sticky.
:clap:
-
o problema care se poate rezolva probabil sa faca verificarea serverolor online prima data, inaite de a le scrie in cccam.cfg acestea raman in cfg cu "#" se pot elimina in sensul a nu le mai scrie? doar cele on line
-
Am preferat ca liniile sa fie verificate de CCcam, nu de programul meu.
Nu am reusit sa "discut" cu serverul si sa il conving sa imi accepte verificarea ca si cum as fi un client Cccam.
Adik , pot sa aflu daca e online, daca e deschis portul, dar nu pot verifica username si parola.
Daca stie careva cum se poate verifica , il invit sa ma invete si pe mine.
Liniile cu # in fata nu are cum sa dauneze la CCcam. Deci lasa-le acolo linisit.
Parerea mea: dureaza intradevar mai mult pentru ca trebuie sa asteptam datele de la dream,dar este cea mai sigura solutie daca nu vrem sa ne umple lista cu servere offline.
-
se mai poate descarca si de pe alta adresa , fiindca la cea mentionata imi scrie : Your download will begin shortly......." si asa ramane , multumesc anticipat si felicitari si din partea mea autorului acestui prg.
-
Apropos de servere gratuite, a reusit cineva sa vada ceva cu serverele de pe freecardsharing? Si pt cat timp a mers? Eu nu am reusit :(