CORECT!!!MERGETI SI VOTATII!!Quote:
Originally Posted by staric [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
CORECT!!!MERGETI SI VOTATII!!Quote:
Originally Posted by staric [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Un lucru bun era daca Basescu respecta promisiunea facuta fata de parlament si fata de noi poporul! Daca il suspenda isi va da demisia,dar nu sa tinut de cuvant ceea ce este un minus in ceea ce priveste o promisiune facuta . De ce nu sia respectat promisiunea,pt ca nu mai este sigur ca va castiga alegirele anticipate.
Daca era un presedinte de cuvant nu mai mergeam la referendum pe 19 ci mergeam in vara direct la alegeri anticipate, unde castiga sigur si singur alegerile!!!!
NU UTA MERGI LA VOT SI VOTUL TAU CONTEAZA!!!!!!!!!!
daca isi dadea demisia si oamenii lui patriciu and comp. scoteau o lege prin care sa-i interzica sa candideze atunci la ce bun?Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Hai la referendum.... virtual.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ati citit:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Il credeti pe Kondyakov: „Am avut intalniri fara legatura cu suspendarea”. Eu DA.... am baut pe timpuri un "ceai" cu ei ...
Orce e posibil,personal mam intalnit cu Basescu pe vremea cind eram redactor al cotidianului EV.Zilei,asta rin 93,tocmai fusese demis din functia de ministru al transportului,si ce mia putut spune atunci acest om,am ramas socat,sunt unele lucruri pe care nu le poti face publice nici dupa 50 de ani,dar eu il cred,si atunci si acum se intampla exact cum a prezis in 93,Quote:
citez;
;orce functie publica voi detine nu va trece mult si voi fi fortat sa demisionez,imi place adevarul si nu minciuna iar asta e un lucru suparator pentru majoritatea politicienilor nostri,
Iata ca peste ani aceste vorbe ale unui actual presedinte al Ro,sau adeverit in totalitate,uitati-va putin in bibliografia lui Basescu,a renuntat el vre-o data? NU!! a fost fortat sa demisioneze,deci ganditiva bine ce faceti cind mergeti la vot!!
Quote:
tare articolul.....spune MULTE....
Pai bine ma Spaniolule te-ai lasat de o munca "CURATA", ca sa te apuci de fiare...:D :D :DQuote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Inca public in anumite cotidiene,sunt corespondent......Quote:
Originally Posted by dyngo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mergeti baieti si votati.Eu va sfatuiesc sa puneti stampila pe DA,ca daca nu o sa va trageti palme cum va-ti tras si dupa ce o picat Ilici si deabea atunci va-ti dat seama pe cine am avut presedinte.Si pe ala il votau oamenii cu 60-70%.Daca as putea i-as suspenda pe toti politicienii in frunte cu Basescu,astia mai mult incurca decat ajuta poporul roman,a carui economie merge inainte cu toate franele si hotiile lor.Ma mir ca nu stiti unde sunt fostii baroni locali,primari si consilieri PSD!Ei bine s-au mutat cu totii la unul dintre partidele care nu au oligarhi si grupuri de interese,adica la PD.Sa votati bine!
Legea referendumului sa modificat ,presedintele poate fi demis ( adica jumatate plus unu din cei care voteaza si nu din totalul alegatorilor) . In acest contecst daca ne gandim cate sunt pentru ( partide parlamentare) si impotriva presedintelui , basescu sar putea sa piarda!!!
Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
in momentul asta tara e condusa de patriciu si hrebe,plus niscaiva rusi....a vota da inseamna a certifica acest lucru,ori eu nu cred ca asta vrem...........................................................
votati NU suspendarii lui BASESCU..
e SINGURA optiune buna care exista in acest moment!
Din pacate Basescu este ca si suspendat!!!!!!!!
.................basescu ESTE suspendat .ce va fi dupa referendum decide populatia cu drept de vot....Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Vrei sa scapati de oligarhi si grupuri de interese?Votati DA si sigur scapati de o parte dintre ei.De ceilalti ne ocupam la anul.