"carnitza" :p :D:D:D:DQuote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
"carnitza" :p :D:D:D:DQuote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Un cockteil pentru cei ce vor o noapte amoroasa mai lunga!
50 ml visinata,10ml coniac ,10 ml taquila,20 ml garrone alb,10 ml suc natural de greff,,3 cuburi de gheata,se agita bine bine se pune in pahar se adauga o jumatate felie de portocala.
PS! nu beti mai mult de 2 porti ca efectul e puternic dupa 15-25 min de la terminarea paharului,altfel riscati sa va matoliti si iese altceva decat vati dorit!:cheers:
eu daca beau numai un sfert din toate astea...cu siguranta am o noapte lunga...de SOMN!!!! :D:D:D:D:D:DQuote:
Garrone si sucul + gheata taie efectul alcoolului dar da senzatii afrodisiace.:band:Quote:
Originally Posted by mickey_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
poate dar in cantitatea asta nu le mai simt :D:D:D:D:D (nefiind obisnuita sa beaau :p)Quote:
Cantitatile sunt pentru 2 persoane! asa ca poti bea linistita.:cheers:Quote:
Originally Posted by mickey_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
m-am mai linistit!!! :dance: :D:D:D:DQuote:
Salata de fructe: pepene galben,caise,capsuni,cirese,pere,piersici,frisca,coniac xxxxx dupa gust,zahar dupa gust,1-2 plicuri zahar vanilat; se iau fructele se spala bine se scot samburii apoi se taie cubulete ce se pun intr-un bol;se pune un rand de fructe,un rand de zahar[zaharul se arunca peste fructe ca o ninsoare,nu mult,] si tot asa pana ajungem la final,la urma se toarna peste fructe coniacul sub forma de stropi,se arunca zaharul vanilat se pune la rece 3 ore,dupa 3 ore se scot din frigider se amesteca bine se gusta din sirop si din fructe iar daca mai e cazul se adauga coniac si/sau zahar apoi se amesteca din nou se presara deasupra sub forma de ornament frisca se mai lasa 1 ora la rece apoi se serveste in cupe de inghetata!
ATENTIE!!! pe cat de gustoasa este pe atat de repede te baga sub masa,interzis minorilor sub 16 ani!!!:cheers:
vreo reteta noua, ceva?:clap:
o pastrama de oaie ... cu mamaliga rece si vin de buturuga !
se ia una bucata oaie ( nu prea batrana ) si se transeaza astfel : carnea macra si coastele se pun la macerat in apa cu sare + condimente aprox 1 saptamana dupa care sunt scoase la vant , restul de carne ( sir , gat, seu , oase ) se toaca marunt si sunt fierte la ceaun ,se adauga spre sfarsit ceapa , rosii , ardei capia si rezulta o minunatie de tocana .
sa ajung eu in china ca o sa va dau retete de mancaruri chinezesti :D
din pacate pentru mancarurile chinezesti ai nevoie de multe ingrediente specifice ... muguri de bambus, urechi de lemn etc ... eu ma limitez numai la un fel de ghiveci romanesc, si orez prefiert cu sos de soia ... aduce putin a mancare chinezeasca mai ales daca mananci cu bete :)
aseara am transat oaia , revin cu imagini cu pastrama cand o scot la vant ....
Vanturi am eu,aseara am facut pasta de fasole cu carnati.:)
Stiu ca mergea si cu ceapa calita.
daca tot ai vanturi te invit las masa :gathering::chef:
RUSINICA !