Ce sunteti asa fricosi... cei daca prindeti un virusel? il prindeti, il dezinfectati si gata :D Nu-i stres...
/sry de offtopic.
Printable View
Ce sunteti asa fricosi... cei daca prindeti un virusel? il prindeti, il dezinfectati si gata :D Nu-i stres...
/sry de offtopic.
Iar crack-uri pentru orice joc aveti aici:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
alt site de noi apariti jocuri dar fara download este asta:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
de aici va puteti lua coduri pentru jocuri sau chiar trucuri.
@Turku: Multumim !
Jocuri pentru orice si oricine.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Crack NOCD,Patch,Trainere pentru jocuri
Pentru cei impatimiti dupa pokere cu fructe ( Au fost odata la aparate , va mai amintiti ? ) va dau ceva asemanator :Magic Cards 2005 sau MCSlots (este unul si acelasi joc). Cautati pe Google si sigur le gasiti pe undeva la liber . Sunt super jocurile . Daca mai stie cineva jocuri cu fructe ziceti ... ca sunt simpatice si relaxante .
Pentru crackuri , patch , cheats , trainere de joace , va recomand [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] sau [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] . Fara virusi si alte belele pentru calculator . [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] pentru cele mai noi filme si joace . Va trebuie un azureus sau ceva asemanator pentru download . Bafta la toata lumea . Dupa ce imi bag net acasa va luminez mai mult .
Multumim mult!! te asteptam cu mai multe dupa ce iti pui internetul!Quote:
Originally Posted by FloKML [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pentru copii mici
Jocuri pe categorii;
Caut de ceva timp si nu gasesc un joc gen; NEED 4SPEED dar ..... cu motociclete,ma puteti ajuta cu un link ceva de unde sa-l dau jos daca exista?
multumesc anticipat!
PS! sotia mea e cu jocurile ma omoara daca nu ii dau ce cere,help me please!
''PS! sotia mea e cu jocurile ma omoara daca nu ii dau ce cere,help me please!''
__salut , va rog sa ajutati omul cu un link , adresa ceva , sa nu il ''omoare''sotia , mai avem nevoie de @spaniol . :):):):)________________
sal incearca pe torrente gen fillezone are motogt 2007Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumesc dar pe filzzone trebuie invitatie,are cineva o invitatie? multumesc anticipat.Quote:
Originally Posted by painluck [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
este si pe scenelincks daca nu ai cont te pot ajuta eu cu o invitatieQuote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
OK!! ms mult,ai adresa de mail mai sus,raman dator!Quote:
Originally Posted by painluck [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am intrat dar... nu e jocul;motogt 2007Quote: