Sa vedem ce zice Curtea constituțională și CSAT !!!
Printable View
Sa vedem ce zice Curtea constituțională și CSAT !!!
Ca tot veni vorba: mai face Ciolacu meditatii la engleza? :clap:Quote:
Originally Posted by f11 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Baieti, Iohannis e zana pe langa Mesia asta, am o presimtire sumbra, am inceput deja sa fac inventarul hainelor de iarna pt manifestatii.
Pe bune?.Sa nu te bagi printre ei! Zic de aia care sunt in piata. Stii tu! Sa stai putin mai departe de ei!Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu mă pregătesc pentru vremuri grele, acum e doar o boare.
Nu cred, dar s-ar putea sa ia meditatii la matematica de la VeoricaQuote:
Originally Posted by essco [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
He he! Distractie maxima in primul episod . Duminica e partea a doua! Abia astept.
Vezi să nu-ți pară rău după
Stiti care e faza cu alegerile, romanii care sunt afara voteaza cu mesia in speranta ca se inchid granitele si nu mai vin si altii dupa ei.
Personalul militar il voteaza ca doar nu s-au dus la armata sa apere tzara, s-au dus sa pape pensia!
Textele proaste cu grija de tzara erc etc sunt povesti.
Am inceput sa-mi fac provizii pentru runda 2. Mai muit popcorn si mai multa bere!
Ce să zic, să moară și capra vecinului !
---------- Post added at 23:28 ---------- Previous post was at 23:08 ----------
Eu am multe nemultumiri fata de cei care ne conduc, dar alternativa e si mai rea!
Se stinge lumina!
Se citeste disperarea! Hai man, la naiba!Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si vezi tu alternativa in afara de a te preda la putin?
Fii serios. Nu vrea nimeni asta.
Acum face meditatii la „cum sa intri in turul 2”!..fara ca tu nici macar sa nu vrei!Quote:
Originally Posted by essco [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]