Iar intuneric cu 183E (OSCam_11906_r802 EGAMI).
E posibila lumina?
Multumesc
Printable View
Iar intuneric cu 183E (OSCam_11906_r802 EGAMI).
E posibila lumina?
Multumesc
Salutare!
cardul meu albastru nu mai merge, 183D:005411 se pare ca s-a dezactivat, exact cum au precizat in emailul trimis..
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ce carduri mai merg in oscam ? se pare ca multe carduri urmeaza sa fie scoase.. credeam ca Gold sau cel gri/roz cu 4K raman,,
2026/03/24 12:01:09 1AF1D6D5 r (reader) tivusatsci0 [internal] ERROR: no characters found in ATR!
2026/03/24 12:01:09 1AF1D6D5 r (reader) tivusatsci0 [internal] Deactivating card
2026/03/24 12:01:09 1AF1D6D5 r (reader) tivusatsci0 [internal] Read ATR fail, attempt 4/7 fs = 6
Mai e ceva de facut ? in afara de razuit lozuri cu el.. sau zapada ..
Se pare ca cele albastre vor fi si ele inactive find primele carduri distribuite de "RAI" cele galbene (foarte rare) nu sunt in raza de dezactivare.
sigur nu sunt vizate cele galben-inchis RAI ?
in link inclusiv cele Gold 4K Ready sunt trecute.
ai vreo serie si ai verificat o pe link ul pus de mine..?
Cardurile verzin si albastre sunt dezactivate sau in curs de dezcativare. Oricum erau modele vechi, pentru programele SD.
Am inteles ca si cardurile aurii vor fi incetul cu incetul dezactivate, dar nu stiu in ce masura.
Practic, ei vor se te oblige sa treci la cardurile negre si la receiverele lor.
Nu mai am card activ Tivusat ca sa testez ce si cum...
Salut!
daca deschizi linkul postat de mine, vezi toate cardurile care urmeaza sa fie dezactivate.., se poate cauta si dupa serie daca va fi afectat..
eu am avut primul card.. Azurra 183D, f vechi, mergeau toate posturile HD si SD, mai putin 4K...
fery21 cred face referire la penultimul card din lista RAI, sunt curios daca-l are cineva si ce caid are..3D sau 3E...
probabil se dezactiveaza 183D intai apoi 183E.., cardul Gold 4K ce caid are ? merge in Oscam ?
Are cineva card care deschide 4K in Oscam ? cu culoare, model..
ce canale 4K in afara de RAI 4K, deschide cardul in CAM...