Ceva nouatati cu sky It?
Printable View
Ceva nouatati cu sky It?
Instalati enigma2-plugin-extensions-icamsettings_1.3_all.ipk si va adauga la bouquets la coada listei, SKY ICAM structurat tematic.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
si merge sky it sau doar de ?
Doar sky de...dincolo nu se pot pune in cititor cardurile fiindca se ard.
E bine ca e negura, se ajunsese la afacere pe scara mare.
Prietenii stiu ce spun!
Si sa fim seriosi, filmele la satelit sunt deja .... duse, sportul e pe cablu la noi.
E trist sa vad ca unu si altu se lauda ca a pacalit gusteri sa le vanda "mari meciuri".
In rest, vom fi steag la tot ce se poate "receptiona", dar noi aici pe forum incurajam "receptia" nu vanzarea la terti!
ai dreptate cu filmele si meciurile..,
dupa un sg post plang.. Comedy.., cu filmele italiene originale, autentice..
si comentariul de la sport...,era o placere sa ascult meciul, privind :d
PS: exista iptv, dar nu e acelasi feeling, ca atunci cand stii tu ca ai stat n nopti sa faci sa mearga...
vb lui Iosiv Sava: "Cand nu ascult muzica, derulez"
poate ajuta ;-)
Quote:
Originally Posted by sole1 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Imi spui te rog cum ai facut setarile?
Am facut setarile....bine, cred eu. Am si ecm dar ecranul este negru !
Salut tuturor am o intrebare am un rec cloud ibox II plus enigma 2 openpli 4 oare ar merge oscam icam pe el pt sky de? va multumesc
Dacă înainte îți mergea oscam pe el merge și icam
Un gand bun si va salut pe toti,
Am abonament pe 1 an pentru icam. Initial a mers acceptabil chiar bine pe Octagon SF 8008 cu imagine openatv 6.4. Din curiozitate am instalat prin multiboot si lte imagini pe receptor si bineinteles ca am ajuns sa reinstalez din nou imagine openatv 6.4, insa acum icam imi da freeze mult mai des si cu durata mai mare ( se remite la restart de softcam, insa persista blocarea lui) si are ECM foarte lung.
Cum se poate remedia aceassta problema - fara ca sa reinstalez imaginea.
Multumesc.
Cred ca sunt ceva probleme si la mine apar bolcaje,
Mersi ma poti ajuta?Quote:
Originally Posted by horatyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sky Deutschland iCAM Astra ( dupa ultimele modificari la Sky DE )