:haha1: :haha1: pentru ce dragule?pentru ce?:pQuote:
Originally Posted by tzucky2009 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
:haha1: :haha1: pentru ce dragule?pentru ce?:pQuote:
Originally Posted by tzucky2009 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
eee si tu acuma :P
Quote:
Bine ,bine ,cu placere si alta data :p
eu multumesc TUTUROR! pt acest forum si pt toate celelalte (instalari, intelegere, consiliere, rabdare, sharing, etc) sunteti deosebiti!
Multumesc gratarului pentru ca si-a facut treaba bine aseara.Multumesc si bericioaicelor si tuicii de prune pentru ca nu mi-au dat dureri de cap in dimineata asta.:clap::clap::clap:
Multumim de urari JBTC:band:Quote:
Originally Posted by JBTC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumiri lui Horatyu ca ne-a aratat Sibiul, multumim de companie si de inghetata, si de sfaturile date,atat pivind receptia prin satelit cat si alte domenii :D:D:D:D si pentru TOT!!!..si k a fost singurul care si-a facut griji pentru noi, k ne-a papat ursu':D:D:D:D
:cheers::thx:
Multumirile mele merg spre maestrul snow pentru ajutorul acordat in configurarea ipboxului si ptr. maestrul otheitis care cu atata devotament ne indruma in tot ce inseamna IPBOX.
Sanatate
multumesc @zildan pentru ajutor.
multumesc @zildan pentru ajutor.
Multumesc spaniolul: ma ajutat sa montez H-H -ul si prima persoana care ma ajutat sa montez prima mea antena :D :)
O multumire "mai ciudata" daca pot spune asa
@spaniolul
Pentru o minte "cu adevarat libera" .pentru principiile pe care cu totii ,poate ,le aclamam dar iata ca nu le putem aplica ,pentru daruirea de a ajuta neconditionat,si nu in ultimul rind pentru "ajutorul si suportul "de pe XXXXXXXXXX ....
@spanish guy ...thank you
Stiu ca ..vorba aia cu o floare..dar e buana si aia
Sa traiesti !
@stal
Subscriu la ce-ai scris mai sus vizavi de @spaniolul! Un baiat inimos, gata s-ajute pe oricine! Nu inteleg unele vendete indreptate impotriva lui... Si cand zic asta fac referire la ce-a patit in alta parte... Am insa incredere ca va trece si peste asta, asa cum a facut-o si altadata(vezi forumul lui stanzi). Eu unul am discutat de vreo doua ori pe mess cu el, scurt, dar imi este simpatic, asa cum imi sunt si @horatyu si @vikisor si @niros si @smv si inca multi altii, care inteleg ca suntem pe forumuri sa ajutam si sa fim ajutati, nu sa ne faultam unii pe altii... Aici, in mod normal, nu-si prea au locul interesele pecuniare, e o agora satelitara...
Imi pare rau, Alex, ca nu am fost pe faza cand ai trecut prin Craiova, dar te rog, cand mai ai drum, anunta-ma si-mi fac timp sa stam la un pahar de vorba!
Daca aveti multumiri pentru userii de aici si munca depusa aici acestea sunt binevenite.Evitati sa aduceti scandalurile de pe alte forumuri aici.
Spaniolul e un user important al acestui forum si este userul cu cele mai multe posturi,foarte multe utile.
Nu abuzati de libertate,chiar daca acest lucru e unul oRDInar sau FANTAstic.;)
Salut, uneori , ma intreb , atunci cand ajuti pe cineva ( si aici ma refer la domeniul tv sat ) , cel care ajuta se asteapta la un simplu '' Multumesc '' de la cel ajutat . V a intreb de cate ori ati primit acel simplu '' Multumesc '' ? Sincer va spun , eu de foarte putine ori si aceasta nu s a intamplat datorita faptului ca nu am ajutat . Ce parere aveti ? e din cauza lipsei de educatie ? e din cauza '' secolul vitezei '' si nu mai este '' timp '' pt un simplu '' Multumesc '' ? etc etc
Sarbatori Fericite !! TUTUROR . :band: