Dintre mai bine sa am ceva ce nu ma intereseaza - slot cam si ceva ce ma intereseaza si o sa folosesc - port gigabit, oare ce sa aleg? si fara sa dau o caruta de bani?
Printable View
Dintre mai bine sa am ceva ce nu ma intereseaza - slot cam si ceva ce ma intereseaza si o sa folosesc - port gigabit, oare ce sa aleg? si fara sa dau o caruta de bani?
Cel mai bine e sa NU îți cumperi nimic , asa ramai și cu bani și în plus numai e o dilema pt tine care dintre receptoare sa îl cumperi
Asta ar fi soluția la mentalitatea ta , ieftin/performant/dotat ...e foarte greu sa le găsești pe toate la un receptor entry level
În prezent exista o varietate destul de mare cu chinezisme care folosesc Hi3798MV200 , deci dacă cauți poți găsi și non-branduri cu acest SoC
daca are ce imi trebuie si nu are ce nu-mi trebuie , works for me.
o sa merg pe chinezism
@[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca nu te intereseaza cam-ul atunci alegerea potrivita ar fi octagon sf8008, cu tunerul Si2166D. Receptioneaza si deschide tot ce se poate, nu are probleme cu transmisiile T2-MI, cu cele doua frecvente cheie de pe 51.5E (11290 si 11230) pe care le scaneaza imediat, in timp ce dm920 nu le vede, nu le inchide nici cu politia, stie si 4K AVC
Citeste si ce zice MihaiP despre [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
Nu am testat, nu stiu preturile.
Cumpara ce-ti place tie dar sa fie Broadcom ! Imaginea este clar mai buna. Sa nu te iei dupa ce scrie @[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]....cred ca stii deja, nu ? :D El are treaba doar cu sloturile CI. Sa fie multe ! :D
nu impartasesc parerea cu imaginea mai buna pe Broadcom. Am si de un fel si de altul si e cam pe acolo HD. Personal sunt foarte multumit de AX Box 4K 61UHD. L-am pus in balanta cu Gigablue Quad plus. Mult mai rapid. Astept pe termen lung sa vad. Gigablue a confirmat deja.Quote:
12. Nu se admite quote(citat) pentru posturi consecutive .
Pare super. In specificatie scrie ca are tuner hipersensebil, așa este?Quote:
Originally Posted by parpaneata [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Se poate monta un hard disk intern?
Mulțumesc
Tunerele sunt ok, atat S2 cat si S2X. Nu hiper sensibile. Cred ca exagereaza un pic. :) Hard Disk intern chiar nu am idee ptr ca nu l-am desfacut sa vad daca este loc fizic. Extern cred ca merge avand 2 USB.
Octagon SF8008 pare sa fie castigatorul. DDR4, Gigabit Lan si suportul si-au zis cuvantul :)
Pacat ca nu se comercializeaza si in Romania...e ca si cum as vea garantie 0.
Ce parere aveti de Satking ? Vad ca au transport gratuit. Trimit rapid pe teritoriul nostru?
Foarte prompti si seriosi cei de la Satking, plus ca imediat raspund la emailuri daca ia vreo problema..Recomand cu incredere.
Am primit Octagonul si alte comenzi de la satking in 3-4 zile, mereu au fost prompti și sigur nu vei fi dezamăgit.
Nu stiu cum raspund la probleme tehnice de garantie, nu am avut situația cu articole achizitionate de la ei. Doar cu DM-ul am avut probleme, dar l-am cumparat de la alta firma. De trei ori l-am trimis inapoi, a fost si inlocuit. Expedierea pe cheltuiala cumparatorului si returnarea pe a vanzatorului, asa cum scrie și in contract.
Ce temperatura medie are un Hisilicon 3798MV200 ?
Am Vu+ Zero 4k si temperatura medie e pe la 60-62 grade. Mi se pare caldut.
Este temperatura normala, fara ventilator sau alte racitoare auxiliare
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
---------- Post added at 12:38 ---------- Previous post was at 11:47 ----------
@apoklyps3
parca tu m-ai intrebat de bitrate pe uhd
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Felicitari ptr alegere !