In primul rand ca fraza scrisa de tine - CI+ asa cum stiti este considerat ILEGAL... - asa cum am mai scrie lasa loc de intrepertari in primul anunt
Acum ca ai venit si cu alte detalii , e altceva
Eu am inteles din ce ai scris ca :
- Mutantul are platita licenta pt standardul CI+ - mutantu are platita licenta...cat??
Fiindca daca as cumpara acest receptor combo si avand cam oficial CI+ de la rcs , am inteles de la tine ca doar pe anumite imagini voi putea folosi acest cam CI+
E corect pana aici sau nu ?
Probabil ca aceeasi idee scrisa mai sus e valabila si in cazul abonatilor la HD+
Atunci reiese ca team-urile care fac imaginii pt acest receptor includ in imaginiile lor add-onul CI+ sau nu - pana una alta folositi pe mutant vers 1.1 si totu functioneaza.
Nu vreau sa ma cert cu nimeni , insa vreau sa stiu sigur daca am un cam CI+ oficial de la unul din providerii autohtoni/straini pot sa il folosesc pe acest receptor
Din ''pacate'' ca sa il folosesc inteleg ca sunt ''limitat'' doar la imaginea PLI v1.1 si asta nu se stie pana cand
Atunci intreb :
- Daca producatorul receptorului plateste licenta pt standardul CI+ , de ce team-urile se ''limiteaza'' sa includa acest add-on in imaginiile lor ?