Spune zona,daca-i aproape de mine dau o fuga sa o vad in ce stare e si daca e ok! o si cumpar!Quote:
Originally Posted by skycleaner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Spune zona,daca-i aproape de mine dau o fuga sa o vad in ce stare e si daca e ok! o si cumpar!Quote:
Originally Posted by skycleaner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ai uitat ca te-am sunat man? Si ai zis ca e departe? Ce mai face cate o intalnire memorabila din om... :)
Pai crezi ca mai stie,ca si eu i-am promis ca-i fac rost de una dar si eu sunt departe.Oricum asta a mea e grea ca naiba si tot dintr-o bucata.
Domnilor! scuzele mele dar...la cate am pe cap......mai uit si eu cu cine si cand am vorbit!
Dar daca te-as ajuta putin cu transportu pana la Ploiesti???
Nu e vorba de transport,e vorba de distanta si drumuri proaste,pana aici o fac optulete din cauza infrastructurii,multumesc mult,orcum am primit o confirmare de la elstar pentru un import printe care si una pentru mine,ramane sa ma contacteze cand finalizeaza comanda sa imi spuna pretul.Quote:
cauta pe net
ELECTRON M_BIT PASCANI
firma de cablu cumparata de UPC
vezi de domnul DORU BURTILA
a inchis statia de la tulcea si vinde tot pe bucati
avem pe bloc 2 antene de 3 metri in sase pale
vezi daca te intelegi si rezolvi cu el
sanatate
lucian
Multumesc,dar eu caut in jurul Bucurestiului ceva sa fie cat mai aproape de mine,o antena nu e ca mingea de fotbalk[dai cu piciorul in ea] o antena este sensibila ca .....o femeie,orce miscare gresita,lovitura,zguduire duce la pierderea calitatilor receptiei.Quote:
Originally Posted by lucibix [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mai rupt...:)...asta merge ca ''moto''...nu m-am putut abtine sa nu o scot in evidenta...Sincer mi-a placut:clap:Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca nu te porti frumos cu ea nu iti da "satisfactie" maxima!:oops:
:clap::clap::clap:
cred ca o pun la semnatura:clap:
Deci,e chiar reala situatia,hai sa va dau un ex; mergeti sa cumparati o antena de la un magazin de specialitate fiind convinsi ca este ok! dar.....daca nu sti sa o cauti....nu o sa fi deplin multumit de ea,orce antena la prima vedere e superba arata ok[ ca si femeia de altfel] daca iei antena in mana si o pui cu fata pe un perete drept.....eeeeeee aici apar surprizele..nu toate cad perfect pe zid[adica circumferenta antenei sa acopere perfect zidul] cea mai mica gaurica sa zic asa [distanta mica intre antena si zid] este clar o deformatie cauzata de transport asadar acea antena are pierderi chiar din start,astfel de cazuri se intampla la 3 antene din 10 este o statistica facuta de mine personal,furnizori mei stiu foarte bine ca le verific marfa la sange si ce nu e in regula le expediez inapoi pe cheltuiala lor si de aceea imi trimit produsele verificate de ei bucata cu bucata si apoi puse in masini de curierat care stiu clar ca nu au voie sa dea in prea multe gropi cu masina ca le refuz marfa:) deci in concluzie; cu o antena indiferent ca este offset sau parabolica trebuie sa te porti fin,elegant,cu manusi exact ca ,cu o femeie,altfel....nu ai satisfactia maxima pe care o doresti si cauti alta,de aceea exista asa de multe divorturi de antene.......:!::cheers:
pune in ghilimeleQuote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ca doar e un citat din Clasici:lol:
s-a marcat:band::lol:
antena de care spuneam eu e din 6 pale
cu suruburi se desface etc
cum crezi ca am montat-o noi pe bloc la etajul 10?
faci cum crezi
sanatate