Nu am pe nimeni,ma chinui asa de vreo cateva ore,am descarcat vreo cateva versiuni de dreamup ,am inversat capetele la cablu,am cautat prin forumuri si tot deageaba.Ma duc la culcare si mai vad maine ca pot face,merci outcast.
Sanatate
Printable View
Nu am pe nimeni,ma chinui asa de vreo cateva ore,am descarcat vreo cateva versiuni de dreamup ,am inversat capetele la cablu,am cautat prin forumuri si tot deageaba.Ma duc la culcare si mai vad maine ca pot face,merci outcast.
Sanatate
Verifica inca odata cablul si apoi configuratia portului com1 din calculator.
Pe port com normal merge ...dar cu adaptor usb-serial nu a vrut sa mearga sub nici o forma.(asta la mine).....daca ai 2 porturi incearca la amandoua:)
Daca zica ai nullmodem-ul ok si rulezi de pe un calc cu port com nativ...nu vad dc sa nu mearga......respecta procedura intocmai si da conect mai intai apoi baga dreamul in priza:)
Incearca sa intri pe :Quote:
Originally Posted by coburn [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
***.org/images/Tutorial_Dream_500S.html
urmareste cu atentie si poate vezi unde gresesti, trebuie sa mearga.
Daca totusi refuza ...vezi daca ai porturile COM si cablul ok.
Multa bafta !
Exista mai multe tutoriale pe forumul nostru! Nu faceti spam!!!
Uite unul:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pentru nullmodem:
Multam tuturor am facut cam tot ce s-a putut...dar nimic,mai incerc in seara asta.
Sanatate
Deci am inceput iar,am dat disable la toate porturile si am lasat numai COM1
si rezultatul e asta :
inainte de a conecta dreamul la priza dupa ce dau connect...
...si dupa ce pun alimentarea...
...deci io cred ca portul vede aparatul si cablul e bun ptr ca am probat cu cablul care e de la pin la pin deci nu e null modem si cu acel cablu nu se schimba nimic dupa conectarea dreamului la curent...
Nu mai stiu ce sa fac sunt disperat
:please:
sal ia incearca cu "universal dreamup v1.3.2.1", eu procedez asa:
- conectez cablul null-modem intre dm si calc.
- deschid "universal dreamup v1.3.2.1"
- debifez "use network" si apas "connect"
- alimentez dm-ul si se incarca linia de pe mijloc, la terminarea incarcari imi apare si butonul "flash erase" care la cele 3 pct. de mai sus nu aparea.
- apas "flash erase" te intreaba daca sigur vrei sa-l stergi "yes"
- dupa sterge apas "flash" si imi aleg imaginea care o doresc din fisierul creat dinainte cu diverse imagini.
- incepe inscriptionarea flash-ului (pe marginea de jos de tot de la "universal...." imi apare timpul cat dureaza ex: nemesis 8 minute 27 secunde)
- dupa teminarea timpului si inscriptionare/testare (face programul niste verificari) imi scrie "ok......"
- apas "disconnect" (fostul "connect"), scot alimentarea dm-ului
- scot cablu null-modem si dm-ul este gata pt. configurat cu noua imagine
Mentionez ca din decembrie 2007 si pana in prezent l-am folosit de peste 15 ori fara nici o problema, cablul null-modem l-am cumparat de pe Maica Domnului de la unul din magazinele de specialitate din aceea zona.
1. Sa nu ai cumva DM500+ ; are alt DreamUp
2. Setezi cu Telecomanda IP la DM si flashuiesti cu DCC sau flashwizard [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by mario08 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am facut cum mi-ai zis tu si am obtinut o chestie in plus: log 21:20:49 box type: DM500 ora si modelu de dream si sus la status ramane neschimbat tot cu swich on the dream box da oricat astept nu se umple cu albastru bara de progres nu mai stiu ce sa fac, azi am cumparat si cablu nullmodem nou,singurul lucru care nu l-am facut e sa schimb calcul da cu alte aparate care nu sunt dream merge
Nu, e dreamul cumparat de la djtatty...Quote:
Originally Posted by smv167 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
incearca cu un alt cablu null modem
Am un prieten care avea probleme la incarcarea imaginii cu dream up ajungea la 70-80% si se oprea,a rezolvat schimbind calculatorul.
Cablul l-am schimbat mai ramane sa incerc in alt calculator...Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu reusesc nicicum,am incercat tot ce am gasit pe forumuri nu mai stiu ce sa fac,va rog ajutati-ma dc aveti vreo idee.Mutumesc anticipat