un exzamplu pt. care merita sa iti bagi ...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
un exzamplu pt. care merita sa iti bagi ...
Ai de canta e trupa sarbeasca sau e trupa lu Sarbu?:bangin:
Na ca o sa am "motiv" sa-l scot din casa :) Dolcele... .ca pana acum n-am avut de ce sa ma leg si pana in august n-as plati degeaba!
@marsel90 ce zice lawyeru? :)
Happy new 2013!
Am si eu o intrebare, si anume ca daca se poate ca dupa iesirea posturilor din grila dolce, se poate rezilia contractul cu ei? iar aceasta intrebare este adresata in special celor care au contract cu ei, si anume ca eu cred ca in contract au precizat ei ceva undeva (ca doar nu sunt prosti...) sa te faca sa nu poti rezilia contractul asa de usor...
Va doresc un an nou fericit.
Nu nu mai la ei, dar si la celelalte DTH-uri este stipulat in contract un numar minimal de posturi TV, fara a se nominaliza care sunt acestea.
Are dreptate @val, contractul e pe numar de programe, nu pe content. Treaba cu HBO pare sa fie adevarata, va fi un bonus pentru cei care nu sunt in obligativitate de contract si vor reziliere, pentru a se razgandi :p
gata a picat protv-ul de la dolce
---------- Post added at 23:24 ---------- Previous post was at 23:22 ----------
daca baga comedy central , cu acelasi content ca la englezi ar fi ceva
Cam asta da in schimb, eu vreu HBO HD, iar maine am sa negociez....
Quote:
Originally Posted by mail romtelecom [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Grila mai buna ,deci nu rezilieri ci clienti noi.
Pratic acum pe Dolce...unde erau canalele....ce se vede? O mira, pureci, o linie, un webcam de la o intersectie...unde un magarus simpatic trage un faiton cu lemne?
@Meridian. Se vede mesajul postat de @franta
Eu ce sa negociez? Am contractele la telefon si TV expirate din Septembrie si netul imi expira acum, pe 14. Din Septembrie am 100+ lei pe factura si tot am cautat sa-mi reinoiesc abonamentele. Nu s-a putut fara un upgrade la net.
Vine Pachetul de Iarna prin care, culmea, imi faceam upgrade la net. Nu au vrut ca nu mi-a expirat contratul la net. WTF?
Le cer HD gratis atat set top box cat si abonament. Nu au vrut. Le cer sau abonament gratuit sau set top box gratuit. Nici asa. Le zic sa se uite la concurenta sa vada ce ofera. ;)
Ei bine se apropie 14, protv & co. zboara si ii sun sa incheiem socotelile. Trebuie cerere scrisa. Bine, o fac. Ii astept pe cei de la retentie ;)
A postat franta un screenshot aia se vede pe toate canalele trustului ...Quote:
Originally Posted by Meridian [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Acum e clar de ce nu ii injura lumea ca pe cei de la digi?Asta pe langa faptul ca nici nu prea mai are cine pe forumurile de genul asta,ce sa faci cu un abonament la ei? ;)
Totusi sunt curios daca va mai canta Loredana "ziga-zaga" in reclamele Cosmote de pe programele trustului Pro.
---------- Post added at 14:59 ---------- Previous post was at 13:30 ----------
Ia sa privim putin inapoi.
In scandalul Intact-RCS nu gasesti nicaieri nici o informatie legat de cat platea RCS pentru programele Intact.De aici se poate spune ca de fapt nu plateau nimic,ei fiind la un moment dat parteneri buni de afaceri.Dupa ruperea relatiilor cei de la RCS si-au facut propriile programe de sport (apoi de stiri) si chiar au scos GSP (iar pe cablu il retransmiteau in bataie de joc dupa ce a fost declarat liber).
In plin scandal se publica un tabel din care reiese ca RCS ar plati cam 12 milioane de euro/an pentru Pro!! [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] (intelegeti acum de ce au cerut astia 12 milioane?Eu am uitat cat primeau de la RCS )
Parca nu mai pare atat de aberant cand te uiti la audiente (sa zicem septembrie,in Prime Time) [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si vezi ca de fapt trustul Pro are audiente totalizand 936 000 iar Intact 958 000.Deci Pro primeste 12 milioane de la RCS iar Intact zero si daca Intact cere 7 milioane e mult?Culmea ca cei de la Romtelecom zic ca ei "platesc la nivelul pietei" pentru Intact [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] pe care uite ca l-am aflat acum,pentru Pro ei platind 4 milioane.Din declaratie se intelege ca si catre Intact platesc cam pe acolo.
Romtelecom nu a refuzat negocierile cu Pro,ba ma mir cand vad ca erau dispusi sa accepte chiar si o crestere a pretului la 6 milioane! [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ,probabil atat au considerat ca merita in urma cresterii numarului de abonati din ultimii ani.
Dar asa cum am mai spus astea sunt legaturile lor de afaceri,nu suntem contabilii lor si e pacat ca CNA nu a reglementat si pe sat ,asa cum ar fi normal ,obligativitatea retransmiterii programelor must carry.
Nu e problema mea continutul canalelor,dar am ramas surprins sa vad ca cele doua trusturi au cam aceleasi audiente.Aveam impresia ca Pro e cu mult peste,mai ales ca au si un numar mai mare de canale.Stiu ca multi se bucura acum de scoterea acestor canale,e adevarat ca ei se uita doar la Discovery,dar cand vine vorba de scoaterea Discovery afirma ca oricum nu s-au mai uitat la el demult.:D
---------- Post added at 15:47 ---------- Previous post was at 14:59 ----------
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
UPDATE Joi (12:04) Oficialii Romtelecom: "Abonatii care aveau deja canalele HBO in grila vor primi un discount lunar din valoarea pe care o plateau pentru pachetul separat ce contine HBO".
au dat drumu la hbo si comedy central france 24 , e bine ca s-au miscat repede, sa vedem cand intra tote cele promise