Aici poti vedea ce le-am scris:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] (desi colegii de forum sustin ca la ei nu se blocheaza).
Daca dezvoltatorii Spark vor considera feedback-ul meu ar fi bine, sa elimine eroarea din executabilul ywapp.exe, care din pacate include si noul API pentru Youtube; necorectata, se va propaga la toate versiunile ulterioare de Spark.
Daca suprascrii fisierul cu vechiul (din 1.2.54) nu se mai blocheaza dar nici nu vezi youtube.
Ieri am avut si timp si rabdare si am verificat pe canalul Discovery Showcase HD (transmis de Telenor si pentru Focussat) si am probat ca se blocheaza si pe traducerile in norvegiana, suedeza, finlandeza; deci defectul nu e la Focussat. Mai mult ca sigur se produce memory flooding in cash-ul alocat pentru streamul respectiv, pe care nu e capabil sa-l goleasca (clear cash).
Greu de scris un watchdog pentru el, deoarece acel proces nu se deschide simplu, ca alte procese (necesita cateva module care sunt controlate de 4 scripturi), si oricum ar fi o carpeala.
De modificat ywapp.exe de unul singur inseamna mult timp irosit (m-am uitat totusi in el cu IDA pro de curiozitate) si poate degeaba! Mai bine renunt la Alien!