E mea culpa atunci si au inceput deja sa distribuie cam-urile la rcs , probabil pt. cei care au comandat primii acum 3/4 zile
Printable View
E mea culpa atunci si au inceput deja sa distribuie cam-urile la rcs , probabil pt. cei care au comandat primii acum 3/4 zile
La constanta camurile sosesc dupa data de 22.10 2013 pentru cei care detin deja decodoare sd sau hd si doresc camuri este necesara predarea decodoarelor si inlocuirea lor cu camuri sau se pot tine si acestea insa numarul total nu trebuie sa depaseasca 5 echipamente.
Atentie doar primul decodor sau cam este gratuit restul presupune taxa suplimentara asa ca este de preferat preschimbarea decodoarelor cu camuri daca tv supporta acest lucru din punct de veere tehnic!
dupa ce vor distribui destule camuri o sa gindeasca ,poate si o reorganizare a pachetelor dar sigur criptarea. Ceva nu se potriveste ,pe satelit nu au nimic liber iar pe cablu au 100canale libere si 10 criptate . Asta nu poate sa tina la nesfirsit . Si dupa ce se vor simti stapini pe situatie o sa atace si analogicul , sa lase putine programe si neinteresante ca sa forteze clientii sa aleaga digitalul.
Si asa e pe duca analogicul, sigur o sa avem modificari de pachete , mai ales la cele HD, unde sigur o sa avem o codare a canalelor HD !
sunt obligati de lege ca in cativa ani sa renunte la transmisia analogica si tot ei o sa dea aparate clientilor daca vor clientiQuote:
Originally Posted by claudiu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu vor coda baza! Nu au bani de atatea decodoare sau cam-uri.
daca vor sa astepte pina in 2015 cind obligatoriu trebuie sa sistezi transmisia analogica ,treaba lor ,dar ar trebui de acum sa faca miscarea daca vor sa faca bani.
Daca iei 2 camuri de la ei ,primul ti-l da in custodie dar pe al 2-lea il platesti asa ca si-au scos banii si pe cel care ti l-au dat in custodie si ceva pe deasupra. La orice fabricant de camuri te-ai duce daca faci comanda de 2milioane de camuri iti face super-pret si cu 2milioane de camuri ti-ai multumi toti abonatii.
Oare cati abonati au echipamente compatibile cu standardul CI+ ?
dupa vinzarile declarate de dealarii de electronice o familie din 2 si-a luat un televizor nou in ultimii 4 ani , iar pentru cei care au televizoare mai vechi,receptoarele care se intorc sint foarte bune .
transmisia analogica se va opri terestru nu si prin cablu din 2015Quote:
Originally Posted by claudiu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
trebuie sa ramina cineva cu transmisie analogica in europa si sa ii scape pe cei din vest de modulatoare . Problema nu s-a pus doar pentru transmisia analogica terestra, s-a pus pentru transmisiile analogice .Si cererea de prelungire a venit de la asociatia cablistilor . Ciudat ca dupa obtinerea prelungirii au inceput iar sa curga cererile pentru statii de cablu la cna ,la fiecare sedinta pe ordine de zi fiind una sau 2 cereri pentru statii de cablu. Daca nici cna si nici cei de la reglementari in telecomunicatii nu vor sa forteze modernizarea atunci de unde sa vina ?
Dar normal ca sa noi sa mai fie loc de o invirteala au limitat aceaasta trecere la digital doar pe terestru, scotind cablul.
Pai normal e sa returnezi receptorul si iei cam-ul,in felul asta or sa dispuna de mai multe receptoare pentru cei fara televizor cu slot CI+...
Cum merg noile CAM-uri,tinnd cont ca tunerul oncorporat al tv-ului e mult mai bun decit cel oferit de rcs-rds
Foarte bine , insa incerc si pe aici cu aceasta ocazie , poate am noroc mai mult decat topicul postat la Gigablue
Cum si cu ce emmu pot ''citi/vizualiza'' prg. tv de pe dvb-c cu cam-ul de la ei ( rcs ) pe o imagine OpenATV ?
Am luat unul pt. plasma si unul pt. receptorul combo si parca mi-e nu stiu cum sa ''stea'' un cam + cartela pe dreapta
Dupa o scanare cu NIT au aparut in Bucuresti pe cablu:
DVB-C 434 6900 QAM256
Eurosport 2 HD
Eurosport HD
History HD
Viasat Nature History HD
Au aparut si la Cluj pe frecventa 474 SR:6900 QAM256