Ar mai fi optiunea sa folosesti numai oscam, nu te mai complici cu cccam-ul. pui toate liniile in oscam.server si .users si activezi dvbapi, si gata! nu mai e nevoie de N 256 si ccc 2.1.3.
Printable View
Ar mai fi optiunea sa folosesti numai oscam, nu te mai complici cu cccam-ul. pui toate liniile in oscam.server si .users si activezi dvbapi, si gata! nu mai e nevoie de N 256 si ccc 2.1.3.
@badeaghio
Ca bine zici, dar din experienta catorva zile de teste, oscam papa ram foarte mult.... acum am tras o versiune mai noua la care ECM time prin newcamd a scazut foarte mult, poate si la capitolul ram au rezolvat ceva, da` nu-i bai ca am fisierele salvate si le var in config sa vedem da-de....
daca sti sa l setezi nu consuma mult...tu crezi ca 3c sta pe loc?
Te rog sa-mi dai niste tips sa nu pape tot ramul, pe bune, am minimizat cacheex nice -1 nu stiu daca e tocmai potrivit pt 500s...... la 10 linii papa tot ramul.
Chiar m-ar ajuta niste idei, stiu ca ce-i valabil intr-un loc, poate nu merge la altul, dar ca idee, unde sa bag ghearele si unde nu.
in primul rand va trebui sa gasesti o versiune stabila....pe urma sa ti compilezi(sa sa ti compileze cineva in cine ai incredere)acea vers de oscam,sa scoti tot ce e inutil din ea
daca merge la mine cu 30-35 de linii banuiesc ca o merge si 10..desi eu nu il tin decat ptr teste ca si server-client.....momentan inca nu imi place atat de mult de oscam,adica inca nu reuseste sa inlocuiasca 3c decat prin complexitatea de setari,avantajele enorme ce le are in anumite privinte...ca si client il folosesc zi de zi
uite un prim ex.....la ce iti foloseste tie CACHEEX de ex?la 10 linii pe care le ai
incearca sa ti cat de cat setarile default acolo unde nu te pricepi sau nu sti exact ce fac acele setari
desi sincer iti spun cam asa fac toti...cu mici ajustari pe cifre
un alt ex sant mari experti in oscam care au mai postat ei setari,e m am pus si eu sa testez unele din ele...praf si pulbere..ma rog la mine,daca spui ceva te baga in detalii tehnice de spui,da domne ai dreptate,din acest motiv eu prefer sa mi vad de setarile mele in privat,bune ,rele sant asa cum sant si merge bine
daca am vreun sfat si ma pricep iti spun cu placere.....nu sant eu un mare expet in detalii tehnice ale oscam ului dar prin rabdare si setari zilnice reusesti sa l pui pe picioare
e drept ca nu e ptr dm500 dar merge bine si acolo...doar ca nu raspunde pe masura cererilor si se va umple de nok,ign si tout
la 10 linii trebuie sa mearga bine,pune reshare=1 seteaza sa iei doar cartiile cu reshare si daca se poate sa iei doar hop 0 din readere daca nu macar alege un reader mai bun sau 2 de unde sa iei si hop 1