SS2,.....merge ..bine...
Printable View
SS2,.....merge ..bine...
Merge si numai cu key pe dream.
De la tigani nu o sa recupereze nimic, asta e clar!!!Am un vecin, care a reusit din 40 de locuri unde a fost sa recupereze 6 bucati receivere/card.:!:Quote:
Originally Posted by 1Qggecko [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Stai linistit ca si in alte parti e la fel.Aia habar n-au de N3 si de astea...aia stiu sa incaseze doar, daca-i intrebi ceva legat de tehnica se uita cu niste ochisori..................................Quote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Referitor la mers pe emu, mie imi mere si in share si pe newcamd, pe mos.........
:cheers:
Va merg canalele care sint N2 si N3(ex Taraf,Travel)?
...Pai toate canalele sunt in N2 si N3 de aproape o luna.
DA la mine merg toate OK dar eu Fac receptia cu skystar2.
Confirm ca merg si pe ss2 si pe optiboxQuote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Hai sa confirm si eu ca merg foarte bine pe urmatoarele receptoare: Dreambox (si clone), Echolite, Echosmart, Strong, Humax, Yumatu, Globo, Opticum. Sper ca nu am uitat careva.
Si pe kaon merge super!:clap:
eu va scriu din spania si folosesc un Satycon F1fta+ si merge perfect totul
Ai uitat :D Pe Topfield merg chiar foarte bine :bun: :ok:Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]