Vreau si eu un test intre sensibilitatea celor doua tunere de pe GigaBlue si DM800 tuner rev M, vreau sa stiu care este mai sensibil la receptie.
Printable View
Vreau si eu un test intre sensibilitatea celor doua tunere de pe GigaBlue si DM800 tuner rev M, vreau sa stiu care este mai sensibil la receptie.
@snow daca ai timp te rog frumos sa dai mai multe detalii despre mediaplayer , daca stie sunet dts , daca citeste subtitrare inclusa in mkv , pozitionare font , marime font ( aici o poza ar spune multe ) ... mersi frumos .
Momentan eu nu-l mai am in test, dar vreau sa iau unul pentru batrani luna ce vine. Am sa-l mai butonez inainte sa-l dau. S-ar putea sa-mi vina la test si modelul se.
Eu nu voi putea face comparatie intre cele doua modele deoarece eu nu detin dm 800.
Asteptam cu interes noutatile .
_____________________________________Quote:
HDF-Team Image HD800 solo v2 26.11.2011
HDF Team Image v.2 auf Basis des Team RED Images vom 27.10.2011.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Die Datei auf einen USB Stick kopieren und am Receiver anstecken. Den Receiver komplett neustarten.
Sollte noch kein aktueller Bootloader installiert gewesen sein dann vorher den Preflash hier im Anhang flashen.
Änderungen:
- MultiQuickbutton mit fast allen Tasten (FAV geht z.B. noch nicht)
- aktuelle Picons fur Astra19 und Hotbird im Image uber die HDF Toolbox downloadbar
- diverse Skins
- diverse Plugins (Shoutcast, TV Charts, Cool TV Guide usw.)
- alle gängigen Emus im Image enthalten (SoftcamManager uber HDF Toolbox)
- Enigma Update, aktuelle Treiber, ein paar zusätzliche Python Libs enthalten
- neues OpenWebif uber Port 8088 im Image enthalten
- modded Army Skin vom PLi als Standard Skin
* bekannte Einschränkung
Mit dem Army Skin werden keine Zahlen im Display der Box angezeigt. Ist aber sicher verschmerzbar.
Bedienung:
F1 - HDF Toolbox
F2 - Sender EPG
F3 - Shoutcast mit Aufnahme
F4 - Sender EPG
Recall - ZapHistory
Rot - Cool Multi Guide
Grun - Unterkanäle
Gelb - start Timeshift
Blau - Plugins
Guide - Sender EPG
Guide lang - Cool Multi Guide
Info - Cool Singe Guide
Infolang - Cool Easy Guide
Ch hoch / runter - direkt zappen
Steuerkreuz rechts / links - direkt zappen
Steuerkreuz hoch / runter - Bouquets
G.List und F.List sind auch belegt. Einige Tasten fehlen noch aber der Rest kann uber MultiQuickButton geändert werden.
cam asa e pe aici,de trei luni ma freaca gandu sa mi i au unu,cred ca luna viitoare il iau
Pretul include TVA, sau nu ? Cine il are ,vreau sa stiu cat de sensibil este tunerul..
nu include tva,cu tot cu transport si tva e pe la 160
Daca o sa aibe parte de sustinere software o sa fie un receptor reper pentru gama de pret in care se incadreaza .... deja ma gandesc sa-mi fac cadou de Craciun unul .
eu zic ca are mai ales ca in spatele lui nu se afla nici china nici alte entitati:)
---------- Post added at 23:21 ---------- Previous post was at 22:57 ----------
intre timp au mai aparut si alte firmware:)
e o combinatie intre 500 si 800,multi sant mutumiti,altii poate gasesc si alte defecte,e normal,eu va zic doar din ce am citit insa cu siguranta pana la sfarsitul anului imi i au unu ca de vreo 3 luni ma tot gandesc la el
de fapt intre gigablue,jepsen,vu solo,clona 800
Eu il vreau doar pentru receptie tv si nu pentru alt ceva...doar ca vreau sa stiu cat de sensibil este tunerul...fata de alte receptoare.
E la fel. Unde e peste celelalte, dupa parerea mea, este la puterea si calitatea sunetului.
Au aparut noi drivere:
Quote:
I upload to addons / Driver Update new driver
- support UI 3D setup.
- support UI position setup.
- support dts downmix.
- support 60Hz refresh rate at A/V Setup.
- UI controll plugins
- some small stuff
PLEASE POWER OFF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AFTER UPGRADE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Are cineva receptorul, in afara de @snow care a facut testele cu el ?
Ma intereseaza sa stiu cate linii poate duce pana isi da ofu emulatorul, cum se descurca cu H-H....
Pai daca el are procesor Broadcom, frate cu 800 si altele, ce te agitzi cu numarul de linii, de H-H ma indoiesc sa nu il mute.