-
Daradici nu am chef si nici timpul sa ma cert acum cu tine si chiar daca ai montat 100 de antene fixe/mobile asta nu inseamna ca ai dreptate totala
Asa cum a scris cineva mai jos "mortii cu mortii , vii cu vii" , iar eu am scris ce am scris legat de semnal de la fosti colegii care se plangeau in trecut ca aveau prb. cu Dolce
Pe cand eu pana mai de curand nu aveeam prb. lor , dar asta a fost in trecut
Tu iti sustii punctul tau de vedere mai departe si eu pe al meu , oricum nu este Dolce dth-ul pe care il poti clasa in top sau pe 1-mul loc asa ca............
Am mai scris , macar daca si-ar arunca vreun ochii cineva le la ei sa citeasca aceste nemultumiri ale actualilor/fostilor abonatii si tot ar fii ceva
Insa putin ii intereseaza pe ei de nemultumiriile abonatilor , asa ca nu acest lucru este mai important acum pt. abonati
-
Daca sint multi instalatori care "arunca" antena pe o teava, si aici nu doar la cei care instaleaza Dolce ma refer (am vazut zeci de farfurii prin copaci !!!) nu trebuie sa judecam nivelul de semnal transmis via satelit.
Doar i-mi spun punctul de vedere @mario08, nu ma cert cu nimeni si nici n-am de gand s-o fac.