cred ca au inceput sa faca teste pe carbogazosul ca pe sat nicmic...
Printable View
cred ca au inceput sa faca teste pe carbogazosul ca pe sat nicmic...
..... si u cred la fel ..... . De fapt cu cat o fac mai tarziu cu atat mai bine ... pentru noi !:)
m-am pregatit, mi-am luat popcorn pentru zilele frumoase ce vor veni cand (poate) vor trece efectiv in n3, si muuulti abonati nu vor fi pus noul card in conserve. ma voi uita pe forumuri, si va fi comedie.
:lol:
pai acum ai dream.....si jiji merge in sharing....si daca schimba cardurile vor avea acelasi RSA si BK..ASA CA....Quote:
Originally Posted by dannielghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
stiu ce jiji mere in share, dar oricum, mai am un rec simplu... si oricum va fi show, nu?Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sky italia mai au un pic si fac un an de cand au inceput testele dar nici acum nu au trecut in nds3 , se codeaza in ambele norme . probabil la digi va dura 2 ani...
Cred ca au inceput testele pe Gigi Film 2 la fiecare 6-7 secunde imaginea ingheata si isi revine dupa caiteva momente si apoi iar o ia de la capat . Asta pe Opticum 7100CXE ! Este singurul canal care face figuri ..... !
Sincer ...eu cu skystar2 nu vad nicio diferenta.....Quote:
Originally Posted by cipcirip99 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
banuiesc ca ar trebui sa apara si un alt provider ID sau un alt CA-ID ....momentan nimic....:clap:
A.. Gigi film 2 si 1 merge perfect nu intrerupe :tv: pe echosmart 791 :tv:Quote:
Originally Posted by cipcirip99 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu stiu sa spun acum daca mai face la fel .... in schimb asa facea aseara pe la 9-10 ! S-a putea sa ma fi inselat si sa fi fost numai ceva trecator .... !
nu au legatura intreruperile cu testele . nu au inceput inca nimic , tot un singur provider (caid 1801) a ramas la digi . cei care au trecut in n3 au mers in paralel cu ambele norme in timpul testelor . martie 2008 ramane doar in capul raspandacilor de pe funcub digitv.
:gathering: O sa vedem "ce ne rezerva viitorul " . Pana atunci...:tv:Quote:
Originally Posted by dan2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La aceasta ora toate programele de pe transponderul 12718 V 18400 3/4 sunt emise in ambele sisteme.
Pe langa acestea Digifilm 1 si 2.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ma si mir dece nu le-au generalizat, ca sunt cu ochii pe aceste doua frecvente de o saptamana......dar pana acum s-au limitat doar la astea.
Kingofsat mai da un transponder pe care se fac teste:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]