Optiunea "services" se foloseste la user si nu la reader
Printable View
Optiunea "services" se foloseste la user si nu la reader
si pana la uram unde anume trebuie sa pun linia aia?
Mai bine pui direct pe reader si ai terminat problema [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
poate pune cineva aici configuratia corecta ( oscam.conf,server,user ) pentru un card 1802id care sa faca AU in slotul unui dm800?
multumesc!
Citeste-mi semnatura. Services se foloseste si la user si la reader.Quote:
Originally Posted by fery21 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Lolo se pare ca nu itelegi!! user face cerere la reader si nu invers, optiunea a fost odata si la reader dar sa renuta de oare ce procesul este mai scazut si pot fii inplemetate alte notati.
Cat despre citit mai lasat masca, tu ai inteles daca ai citit wiki ?
Optiunea functioneaza perfect si la reader si la user.
Este inca in Wiki, este inca in cod, daca nu ma crezi, uita-te frumusel in codul sursa. Daca tot nu ma crezi (sau nu stii sa citesti codul sursa), intreaba pe streamboard si ai sa vezi ca singura metoda recomandata de a filtra serviciile citite de pe carduri e "services".
Nu mai imprastia sfaturi aiurea ca n-are rost.
Ortografia ta lasa de dorit, deci nu are rost sa ma cert cu tine (oi fi si tu vre-un roman plecat p'afara care a uitat sa vorbeasca/scrie limba).
E un forum sat ?sau facem gramatice ?
Cat despre service e normal sa fie actual in codul sursa nu poate fi scos, nu despre asta e vorba de sursa de dapul ca user setat la cerere nu reader
Sau esti o clona verde cuva ?
@conyc: pune-o la reader, si dezactiveaza load balancerul; ori lasi load balancerul activat si-si face treaba singur (dar pe un dm mai bine nu-l tii activat)
Ati inceput sa intreceti o limita a bunului simt cu aceste jigniri, cuvinte ca prost si atacuri catre mame nu au ce cauta pe acest forum.
Pe reader face o filtrare a pachetelor direct pe card,pentru toti userii.Pe user apoi mai poti face o filtrare suplimentara.
Daca ai facut la reader nu mai e nevoie la user-i decat daca nu vrei sa dai acces la unele ident-uri pentru un anumit user.Asta era ideea.
O intrebare am pentru utilizatorii de services pe reader si dvbapi activ:
eu tot incerc de ceva vreme sa fac o filtrare direct la reader pare mai indicata dar nu reusesc, in sensul ca merge foarte bine pe all users in afara de dvbapi care da cu no matching reader(la tot!!!), daca trec filtrarea doar pe user(test la dvbapi) da corect cu found by... respectiv invalid sid.
ca si setari pentru reader am dezactivat lb_mode, in pozitiv am pachetele cu subscriptie iar la negativ, PPV-ul, cele unguresti si ZON pentru a elimina req din 3c de pe 1802:000000.
Este vreo setare vis-a-vis de api in legatura cu filtrarea pe reader sau aceasta filtrare e doar in mod server fara dvbapi?
am incercat cu negative: ! services cat si pozitive+negative: services, !services
multumesc!
De curiozitate: userul dvbapi e anonymous sau l-ai adaugat in users? Boxtype e pus corect?
pai am specificat, acel "user" este creat pe el fac testele.Quote:
....daca trec filtrarea doar pe user(test la dvbapi) da corect cu found by... respectiv invalid sid.
Se pare ca tie nu iti pusca userul creat pentru dvbapi.Poate daca pui configurarile e mai usor.