Mai degrabă este ceva la setări, la modul în care scanează tp respectiv, poate chiar la imaginea receptorului, nu cred că nu poate procesa tunerul semnalul.
Printable View
Mai degrabă este ceva la setări, la modul în care scanează tp respectiv, poate chiar la imaginea receptorului, nu cred că nu poate procesa tunerul semnalul.
Nu stiu, posibil, dar am instalatat imagini nude Pure2 doar pentru acest experiment, fara setari suplimentari, pe Octagon deschide, pe Zgemma nu!
De aceea am postat, ca sa acumulam experientele de la mai multi useri care vor binevoi sa participe la testare si sa ne lamurim.
Nu pentru ca ar fi ceva foarte important la acest program, doar pentru hobby-ul comun.
Mut@nt HD51 + Open HDF 6.3
numai la scanare manuala cu introducerea datelor am reusit sa scanez toate cele patru posturi tv
4k Heritage doar sonor am
@[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumesc, la fel se intampla si pe DM920,imagine D-Elite sau openatv si pe Zgemma H7C pure2, doar sunet.
Cu TBS-uri deschide imediat pe alt.dvb, dvb viewer, DVB dream, TSReader, crazy-scan2 prin VLC, etc. Pe smartdvb deschide doar dupa registrare manuala la filtrul SmartAvs
In schimb pe Viper4K sau Octagon 8008 nu sunt probleme, ambele cu pure2. Se deschid imediat. Nu am testat alte imagini.
Unde este misterul?
Ce tuner are Mut@nt HD51?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Da, acelasi tuner. NASA se deschide iar 4K Heritage nu. Deci nu e de la tuner.
Unde o fi problema? Pe Viper 4K deschide, pe DM920 nici cu avocatul poporului
Codecul video!
E AVC!!!!
Pe K3 Pro merge brici !
---------- Post added at 03:15 ---------- Previous post was at 03:05 ----------
De asta nu-l vede DM920 si nu exista nici un plugin pentru codecul AVC, din cate stiu eu.
Si pe Viper4K sau octagon 8008 merge brici.
Au toate AVC 1080P nu 4K !
Uite ca unele stiu si 4K AVC .
am luat la puricat toate receptoarele satelit in 4k
Vantage UHD 4000 HD
am incercat variante,combinati dar nimic zero barat
Ferguson Ariva 4K Combo
imprumutat lui @[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mut@nt HD51 + Open HDF 6.3
numai la scanare manuala cu introducerea datelor am reusit sa scanez toate cele patru posturi tv
OCTAGON SF4008 4K
Octagon sf8008 4k
scanare automata ----nimic
blindscan ---sunt scanate/memorate/redate toate cele patru
are dreptate @[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Codecul video!
Merge in MPV cu streaming de pe H7C, desi receptorul are ecranul negru:
Cu streaming merge si de pe DM920 cu vlc, pot player sau altele, desi ecranul negru ramane.Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu mai repet ca la Viper4K, cu pretul de sub 400 ron merge super direct.
---------- Post added at 16:58 ---------- Previous post was at 16:30 ----------
Am o intrebare si o rugaminte:Quote:
Originally Posted by bonou2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La mine, pe mai multe aparate programul WOW! este gasit si memorat, dar ca fiind "Data", nu TV. Dupa zapping printre sateliti si alte transpondere nu-l mai vad. Pentru asta trebuie sa-i modific atributul din 0 in 1, cum am explicat la alta postare. Un user de pe forum spunea ca la el nu este nevoie, ramane vizibil fara setare suplimentare.
Se poate verifica? Multumesc
Pe H7C și K3 se scaneaza perfect.
Si la mine pe H7C este scanat WOW! si se vede dar dupa ce plec in alta parte si revin nu mai este in lista, trebuie rescanare.
Iar asta nu numai la H7C se intampla, ci la fel pe celelalte. Este scanat si vazut ca DATA, nu ca TV