Vezi daca cu configul de oscam de la panel mai face asa.
Diseara o sa apara alta imagine, facuta pt 910 cu e2 din 5 nov.
Printable View
Vezi daca cu configul de oscam de la panel mai face asa.
Diseara o sa apara alta imagine, facuta pt 910 cu e2 din 5 nov.
Pai cu configul de la panel face.nu am modificat nimic,am pus imaginea si oscam+oscam config.Ai gasit modulele pt card reader la 910 ?daca nu as incerca eu sa le caut prin aaf si daca le gasesc sa le copii in rsp .ar merge ?
Cred ca driverul de retea crapa dupa un timp. O sa studiez si eu.
e2_Ipbox910_RSPv3.164_G1278_alfa_03
O sa apara la instalerul din panel in cateva minute.
Imaginea e de Ipbox 910 dar cred ca merge si la 900.
Ca sa apara la panel la 910 ma intereseaza raspunsul la urmatoarea comanda (pe 910 evident):
Astept raspunsul vostru la comanda de mai sus.Quote:
cat /proc/stb/info/model
scuze pentru intarziere.asta e data in vechea imagine.cea noua acum se pune.desi nu mi-am dat seama cum
DuckBox_RSP:/tmp/sda3# cat /proc/stb/info/model
cuberevo-mini
DuckBox_RSP:/tmp/sda3#
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Din pacate nu se instaleaza automat pt. ca e o mica diferentza de logica fata de kathy la comanda de incarcare a imaginii.
Rezolv cu un update.
Eroarea face ca sa nu apara partitii destinatie dupa ce se face download la imagine.
Acum rescriu procedura de generare meniu.
O sa fie nevoie de ceva inspiratie. Ideea e sa mearga procedura pe toate aparatele.
---------- Post added at 23:36 ---------- Previous post was at 23:30 ----------
Dupa raspunsul tau deduc ca e acelasi aparat. Difera doar driverul de card, deci va fi o singura imagine.
Am insistat sa aveti 4 partitii pe stick, pentru ca imaginea RSP se va instala automat, e mai mai comod si sigur.
A tras versiunea e2Ipbox_RSPv3.164_G1278.tar in radacina si de acolo am instalat-o eu pe a 3-a partitie>In meniu install emu lipseste oscam.
Din linkul de sus se trage e2_RSPv3.149_G1192.tar.gz.Care e mai noua sau corecta ?
Un emu care e deja instalat nu mai apare la instalare decat daca ii dai uninstall.
Ca sa mearga instalarea automata trebuie schimbata in 2 fisiere $2 ci $3 dat nu e bine asa, o sa fac o procedura mai complicata, panelu trebuie sa mearga si in alte conjuncturi.
De ex la Alien scrie imaginea direct in flash !!!
Nu nu e vorba ca am instalat emu si apoi am vrut iar sa-l instalez.Imaginea curata fara emu ,merg in panel,install,emu ,sunt toate numai oscam nu e.am dat reboot ,etc.La emu nu apare instalat.Mai cercetez.
Care versiune e mai noua sau corecta din cele 2 de sus ?
Era gresit lynkul , venea o imagine de kathy.
Prima concluzie la mine (am reusit sa instalez direct din panell ) :
- driveru de afisaj de 910 nu merge la 900, intrebarea e daca cel din imaginea de 900 merge la 910!
Afisajul de la prima versiune pt 900 postata acum 5 zile mergea pe 910 perfect.Acum instalez si e2_RSPv3.149_G1192.tar.gz
Later edit...m-am prins asta 3.149 este pentru kathy.deci il sterg.revin la 3.164_G1278 si caut sa vad ce rezolv cu oscamul
Am rezolvat cu afisajul, merge driverul vechi, cred ca nu merg butoanele la 910 cu el, momentan ramanem pe driveru de 900 la afisaj, urmand sa gasim o solutie de a depista modelul aparatului, sau fac o setare la options, si cei care doresc driver de 910 bifeaza acolo.
Da , butoanele la 910 nu mergeau..dar nici cu aaf nu merg .Am pus a 2-a oara imaginea si oscam tot nu e.In schimb e incubus 0.55 si .. kbox .
Emulatoarele vin de pe server.
Vezi ca nu e altceva bine, DNS ceva.
Am lasat si dhcp..altceva nu vad ce nu ar fi bine,imagine curata ,imediat dupa instalare am dat jos emu dar nu e oscam.in rest sunt toate.Mai vad maine