-
moderatorul care a măsluit rezoltatul alegerilor sa fie mustrat in public :gathering: si sa fie obligat sa bea bere rece toata vara :drinks: .... si care eu credeam ca noi facem totul cu " bun simţ si responsabilitate " si cand colo toti moderatori sunt moguli :lol:
-
Pai daca vrei sa iasa iar digi pune si tu intrebarea cum trebuie si iese,ca acum stii raspunsul.
Uite intrebare "E digi cel mai tare,indiferent de ce se intampla?" si gata,in momentul asta iti iese.
Daca se schimba cumva votul in NU intrebi si tu "E digi de cacao la unele servicii?".
Vezi?Asa toata lumea e multumita.
-
aha deci tu ai masluit alegerile @zmeura ... cineva sa ia masuri impotriva mogulului :lol: diseara sper sa intru in direct la Naşu sa reclam problema ca nu se mai poate .
-
va rog frumos clonele sa nu voteze sau ma rog sa nu va faceti clone ca sa votati,ca atunci nu iasa ce trebuie:)
eu sant junior si nu ma bag dar imi mai dau si eu cu parerea
-
acum ce mai conteaza intrebarea ? e poll e clar digi e cel mai tare! asta daca nu intra clonele!
-
@laleaua ...care junior ? care nu te bagi , ca am informatii din interior ca tu sponsorizezi totul din diaspora :spam:
-
nu stiu ce sa zic,asa mi sa spus ca sant junior si ar trebui sa tac din gura,ca am dat prea mult din gura si cineva sa suparat mi a spus ca sant junior si a deschis un poll,rezultatu il vedeti si voi nu a iesit cum vroia el:)
-
asa sa nu mai zici nimic! crezi ca nu stim ca ai devalizat economia si ai fugit cu mileoanele in italia? mogulule!
-
si eu ti-am zis " ca este popa dar tu nu batman ... batman "
-
Voi doar acum v-ati dat seama ca Zmeura e capul rautatilor? :dance:
Oricum, intrebarea era "Este Sateliti.iNFO cel mai tare forum din domeniu?"
Raspuns categoric unanim a fost DA, insa Zmeura ne-a tras teapa! :agresiv:
-
uite domne ce inseamna sa pui corect si la obiect intrebarea! uite cum au inceput sa voteze!!!!
-
Nu , nici gind , alt forum nu va depasi sateliti.info
-
sateliti.info este un forum foarte bine venit si ajuta foarte multe persoane aflate in dificultate eu zic ca ESTE CEL MAI TARE :wellcome:
-
Eu votez pentru ..............
-
Eu am votat şi la da şi la nu. De 3 ori ... să fiu sigur
.