Offf...of...of....
Voi chiar nu vedeti realitatea! Va impiedicati de lucruri marunte si nu realizati evenimentele.
"Tonul la cantec"...a fost dat de FSN la inceput. Partid(daca putem sa-i spunem asa), care a fost mama tuturor. Acel partid i-a avut ca membrii pe toti politicienii de azi care ..."cica'se" sunt inamici politici. Indiferent ca-s din PDL, PSD...sau alte partide. Toti au plecat de acolo!!!!! Inclusiv tov.presedinte, care a fost ministrul transporturilor......povestea flotei(daca va spune ceva...era doar un exemplu).
Voi nu vedeti ca........CLASA politica, la noi e formata pe acelasi calapod? indiferent de ce culoare este? Toti merg pe principiul "toti sa moara numai eu sa traiesc"?
As vrea si eu un exemplu de politician care nu aplica regula asta .........!!!!?
Deci un rationament simplu........e ca nu ai cum sa o intorci indiferent de cine este la "carma" :D
Altfel spus cu "astia nu avem trai"....bun ! Cum scapam de ei?.......
Raspunsul e simplu ......NU SE POATE!
Dece?.....pai scapi de dracu ...dai de tac'su...adica vin altii mai calici, ca deh' ei n-au.{[(stiu ei ceva ...ceva ce noi nu stim)]}
Cazul UTOPIC cand se va reusi instaurarea unei conduceri cu adevarat patriotice si cinstite ....ar insemna conflicte "violente" cu cercurile de influenta economico-politice (masoni...bla..bla...si alte d'astea)...care s-ar materializa cu refuzuri si interdictii economice pe toate planurile din partea EU, FMI, .....si alte organizatii care tacit sunt patronate de aceste organizatii. (Agenturilii straine...:lol:)
Acum stau si m-a gandesc daca pecerica nu avea dreptate in ultimele lui cuvinte. L-am dorit dat jos de la putere ...visam rasturnarea comunismului, si un capitalism ca in alte tari si in Romania (dar ce stiam noi, era de fatada, gen reclama ).
Parerea mea e ca si acesta criza e generata cu un scop.......falimentarea si cucerirea economica a altor state. Vizate de data asta nu sunt statele occidentale (care deja sunt subjugate) ci cele estice (dar daca mai pica ceva bonus gen Grecia e si mai bine) state estice care erau bogate atata timp cat nu erau datoare daci erau independente si puteau alege......
Acum nu mai au ce alege. Trebuie sa "danseze asa cum li se canta".
Prin toata aceasta conjunctura tulbure sunt si oameni care au acces la anumite informatii si incearca sa traga un pic de "frisca" si pe placinta lor...chiar daca probabil v-or plati o anume taxa "acolo unde trebuie"
Iar cei care incerca sa insele sistemul sunt mediatizati iar daca se conformeaza sunt musamalizati..:D
DECI....ce putem face noi????......NIMIC!
Restul e praf in ochi, apa de ploaie sau........(restul e cancan!)
PS: O'i fi baut eu mai mult azi dar ...."in vino veritas"