Foto 1 si 4 au ceva erori, celelalte sut reusite... mai ales cele mici! :)
Sa-ti traiasca!
Printable View
Foto 1 si 4 au ceva erori, celelalte sut reusite... mai ales cele mici! :)
Sa-ti traiasca!
Acum Anixe HD transmite filmuletze demo in tehnologia "split screen" ...
putin offtopic:
eu credeam ca s-a "busit" receptorul/tv-ul! :oops:
succesuri! :drinks:
suna PENALCode:Ce ciudat suna "Alisa in tara minunilor".
am crezut ca propaga cum sa faci sex anal cu minorii , iar apoi papa sa ceara iertare, dupa 30 de ani de violuri:comp:Code:Canalul american CatholicTV va propaga valorile catolice cu ajutorul tehnologiei 3D
Operatorul spaniol Canal + a anunţat că va transmite Campionatul mondial de fotbal din vară la cea mai inaltă calitate. Canal + Liga va transmite toate cele 64 de meciuri in direct, dintre ele 40 in format HDTV, iar 10 meciuri mai importante vor fi transmise in premieră in 3D.
Operatirul francez Orange (France Telecom) va transmite Turneul de tenis de la Roland Garros din 2010-2013 in format 3D pe un canal special 3D.
Preturile la TV 3D Panasonic VIERA VT25 vor fi:
TC-P50VT25 - $2600.
TC-P54VT25 — $3000.
TC-P58VT25 — $3400.
TC-P65VT25 — $4300.
Primele două cifre indică diagonala ecranului.
in tarile occidentale ochelari se vand impreuna cu biletul la cinema costul e de 3 euro circa pentru motive de igiena... am acumulat acasa vreo 9 bucati ma duc rar la filme (prefer sa le vad acasa) dar astea 3d sunt spectaculare tehnologia nu e complicata cititi aici ami pare rau ca e in italiana traduceti cu google [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
In Japonia a fost editată o broşură care preintampină despre influenţa negativă a tehnologiei 3D. Broşura se va vinde in cinematografe şi in magazinele unde se comercializează produse 3D. Printre posibilele influenţe negative se numără:
1. Perturbare vizuală;
2. Ingreţoşare;
3. Ameţeală;
4. Tic, zvicnire a muşchilor ochilor;
5. Dezorientare spaţială;
6. Leşin, lipotimie;
7. Convulsii;
8. Crampe musculare;
9. Durere a ochilor;
10 Facultate scăzută de a păstra o anumită poziţie...
In special vor fi infleunţaţi copiii, oamenii in varstă şi femeile insărcinate.
nu cred ca atea se pot intampla la vizionarea unui film,poate doar daca faci exces:)
filmele au si ele pauza de efecte
dar asta nu inseamana ca nu o fi asa:)
Eurovision 2010: NRK şi EBU vor transmite Concursul in fomat 3D. Pentru vizionare vor fi necesari ochelari anaglif roşu/verzi.