hai ma nu stiti c sa fac?
Printable View
hai ma nu stiti c sa fac?
frate te duci la orange si le faci scandal
ca tu ai luat aparatul ca sa mearga GPS-ul
sa il repare sau sa iti dea altu
daca tu spui ca nu se conecteaza sunt doua posibilitati :
1 e stricat GPS-ul
2 nu ai instalat corect programul
sterge programul si mai incearca odata pasii din primul post din acest tread
daca nu merge nici in camp deschis si senin afara mergi la orange si le spui ca sunt magari ca inseala clientii
ca le aduci protectia consumatorilor
de ce nu iti merge( functioneaza) GPS ....atunci de ce inseala clientul ca are GPS
mas duce dar nu trb sa mearga si cel care mia luat telefonul? pt ca telefonul e luat pe abonamentul unei cunostinte
am o intrebare si dak stiti ce as putea sai fac. de cand lam cumparat nu stiu dc dar orice fel de gif merge foarte greu si ma enerveaza. pls help
probabil e memoria plina la telefon
ai undeva in optiuni sa cureti ( golesti ) memoria telefonului
cauta si tu ...dar vezi ca poti sa iti stergi si contacte si poze care le ai in telefon si raman doar contactele si mesajele de pe cartela
nu stiu, telefonul de cand lam cumparat avea 50 mb ocupati, cred ca cu img alea de la telefon, pentru ca de cand lam cumparat am 104 din 154 mb liberi... nush
deci am cautat in tel si am sters tot ce se putea sterge din mem telefonului si am 104 ocupati...
ce sa fac? vreau gifurile normale, pe un samsung e2510 aveam mem tel plina si mergeau gifurile super
mai e cineva pe aici? am si eu o intrebare... dc numi gaseste in test menu, la gps test nici 1 satelit?
a si inca o intrebare... cum se pot instala teme .swf, sau macar sa pun o img .swf pe ecran merge?
De ceva vreme cand intru pe GPS imi apare o chestie cu licenta expirata.
Cu we travelul eu nu ma inteleg prea bine. Am internet inclus in abonament, asa ca as vrea sa folosesc GPS-ul normal al telefonului. Intrebarea e: STIE CINEVA CUM POT CAPATA O LICENTA CA SA POT FOLOSI ACEST GPS ????
Am intrat pe site-ul oficial al LG, am gasit ceva dar e scump tare. Poate stie cineva o alta varianta?
Am avutWe Travel, mi-a mers vreo o saptamana si...gata
Din pacate singura solutie nu este decat wetravel , pt. mai multe detali poti citi de pe forumul softpedia , threadul dedicat acestui model unde ai si pasii de instalare si ultimele versinui de soft/harti
Personal folosesc hartiile de la google , vezi aplicatia google - maps
Cine are arhiva We travel rog sa mai posteze aici inca o data. Multumesc anticipat
am si eu o intrebare, e sigur sa resoftez cu softul care a pus link zmeura? ca am dat din greseala in hidden menu, factory reset, si mi s-a sters tot din telefon, numere, aplicatii, jocuri, chiar si alea cu care venea telefonul, si le vreau inapoi, astept raspuns
am riscat, si dimineata l-am flash-uit... totul a decurs bine, a durat cam 15-20 minute, si acum merge perfect, mi-am recuperat si jocurile cu care venea telefonul, totul merge bine:D
felicitari
GPS-ul iti merge acum?
si eu cand l-am luat dupa o saptamana am dat acel factory reset din meniul ascuns si am ramas fara google map si programelul ala PILOT -ul ala care mergea o luna si jocurile respective
dar m-am adaptat
am facut rost de alt google map si folosesc we travel
dar sunt multe altele pe net
momentan nu am incercat GPS-ul dar stiu ca sambata inainte sa il flash-uiesc imi gasise locatia in gps test cand eram la tara:-? si eram inafara casei... deci s-ar putea sa mearga mai bine acum, mia ales ca vad ca si in agenda este altfe, schimb mai usor intre numerele din cartela si cele din telefon... vad ca se misca si mai bine, mai ales ca nu si-au bagat cei de la orange nasul in softul asta:D... o problema ar fi ca inca imi merg intepat gif-urile:-?.. de ce nu stiu ca doar filmele si videoclipurile merg perfect... lasa-mi un id de contact sa mai vb, si sa imi dai si mie arhiva pt we travell