eee , inseamna ca va trebui sa bag cartela in Slot
adio Smargo
Printable View
eee , inseamna ca va trebui sa bag cartela in Slot
adio Smargo
Pai daca tot ai carduri si receptoare de ce nu pui mana si exersezi pe unul in slot,in phoenix,in smargo,etc pana cand ajungi sa setezi newcs.xml cu ochii inchisi si sa legi newcs de cccam,mbox sau mgcamd?La cate carduri si receptoare ai ori inveti ori le vinzi.Poti sa le si donezi,platesc eu transportul.:)
Am lasat ieri 4 ore ccam-ul sa faca update la card si nu s-a schimbat caid-ul.
De obicei asa fac update-ul la inceput de luna si e ok.
Schimbarea caid-ului nu se poate face in cccam?
Se face schimbarea Caid prin cccam. La mine a facut acum 2 saptamani cu 2.0.11.
La mine schimbarea Caid-ului sa facut dupa ce am dat un reboot la dream.
Am dat reboot acum si a aparut noul caid.Quote:
Originally Posted by dreambox80 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si la mine dupa un reboot a schimbat caid-ul problema la mine este ca nu mai decodeaza de pe cardul meu mentionez ca am cccam si cardul este vazut in dream,trebuie sa fac ceva setari suplimentare .
linia asta in cccam.prio rezolva problema
P: 0b02:000000 # Focus
sa stergi linia din prio de forma asta
P: 0b00:000000 # Focus
si o sa-ti mearga .
Mersi ,incerc cum ajung acasa de la lucru.:cheers:Quote:
Originally Posted by stargate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si la mine a facut update la 0b02 am bagat pe linia la prio si merge numai din cartela mea acuma local!
Pentru gbox a reusit cineva ? Am incercat la linia W sa modific din 0B00 in 0B02 - adica asa W: { 01 01 01 } 0B02 - insa imaginea se blocheaza dupa 15 secunde.Oare nu acolo trebuie facuta schimbarea?
Hmmmmmmm,interesant,la mine nu a facut update pentru inceput de luna totusi cardul merge bine mersi,sunt curios sa vad mai tarziu ce se intampla!
Incep testele cu diverse tipuri de CCcam incepand cu versiunea 204,e ciudat ca acum cu noul CAID nu vrea sa faca update,in acest moment deja au trecut 3 ore cu CCcam 213 si...nimic,daca nu reusim sa gasim o solutie....e naspa,va trebui sa folosim rec.original pentru update!
a facut si la mine update in sfarsit , iata cum :
1-card de focuss incarcat pe 26.11.2009 cu baza
2-bagat in cccam pe dm7025 cu disable emm : no
3-luat 24(24) emm si modificat caid in 0b02
toti 3 pasii in 2 minute
in continuare cardul tinut in cccam timp de 20 ore a REFUZAT sa deschda vrun canal
dupa ce m-am disperat am fost la un prieten cu ECHOSMART 791
am bagat cardul in echosmart
-menu 9 2 3 1, "standby emm on/off"- am modificat in meniul secret ultimele 2 optiuni care au EMM , standby emm si inca ceva .... in on
dupa 30 secunde a facut update
imagine nu avea insa cand am bagat in DM gata IMAGINE
Trebuie testata orce varianta de a face UPDATE in dream,altfel e belea!