zmeura stai asa ca azi-maine vei auzi ca baselu vrea si dreptul de veto:comp:
Printable View
zmeura stai asa ca azi-maine vei auzi ca baselu vrea si dreptul de veto:comp:
sai dea si dreptu de veto e ok numi sa ne scoape de Nastase Patriciu si Voiculescu si apoi sa plece pe mare cum dracu azi au blocat referendumu pentru reducerea parlamentuluiQuote:
Originally Posted by doktorofsat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Deci sa fie foarte clar: Basescu nu va scapa pe nimeni de Patriciu sau Voiculescu, astia sunt produsul economiei de piatza salbatice, si nu sunt singurii.
Nu are ce sa le faca, el doar se foloseste de sintagma asta.
In alta ordine de idei sa fie foarte clar ca una e sa fim nemultumiti de acest capitalism salbatic si alta e sa ne minta unii cu nerusinare ca ne scapa de capitalistii din tzara. Asa ceva este exclus.
ce naivi sunteti... toti provin din pantecul aceleiasi mame: "SECU". toti, fara exceptii! fie ca au fost pe intern sau extern... dupa ce s-a facut imparteala (concomitent cu repatrierea banilor lu ceausescu - vezi privatizarile grivco, tofan, etc) intre anii 92-98 au inceput sa devina independenti unii de altii, de aici au inceput certurile (lacomia si foamea de putere), cu toate ca anumite in terese de moment pot crea aliante temporare. nasol acum e faptul ca securistii pd-l, provenind din randurile 2-3-4 ale SECU, mai putin dotati intelectual, nestiind sa fure cu talent si elegant... o fac pe fata si instituie politica pumnului in gura. asa ca... alegerea e a dvs... din pct meu de vedere as da o nucleara in palatul parlamentului cand sunt toti stransi acolo.
toti o apa si-un pamant cu mentiunea ca lui baselu' i se falfaie de democratie! nastase a fost mic copil pe langa ce va fi asta daca v-a mai lua un mandat...
p.s. am fost coleg de liceu si in aceeasi generatie cu d-soara roberta anastase. prietenii stiu cine-i taticul... si ce face acum pe la conpet...
p.s.2 cina ma cunoaste (si ma stiu 2 persoane de aici) poate confirma ca nu mananc rahat.
Doamne cata dreptate ai...
In sfarsit vad pe cineva bine ancorat in realitate.
Ce putem face?.....NIMIC
Ei oricum joaca la mai multe capete si indiferent pe cine alegem tot aia E!
Raspunsul la intrebarea initiala a topic-ului: cu oricare dintre contracandidatii lui Basescu , mi-e indiferent care , doar sa pice tiranul.Acest specimen a facut inzecit mai mult rau tarii decat ceilalti 2 fosti presedinti la un loc.
somnul natiunii naste monstri
defapt era "Somnul ratiunii naste monstri"
dar la noi in tara se cam aplica
e bine ca am scapat de nastase dar si eu sper sa scapam si de asta
Referitor la guvern pana nu o sa se puna oameni specializati pe postul respectiv nu o sa mearga nimic in tara asta
si inca ceva : cand o sa functioneze JUSTITIA o sa fie mult mult mai bine
indiferent cine ar castiga.....basescu ...geoana...antonescu...becalli sau vadim...sau ...pago-pago... sau oricine ,aveti impresia sincera ca SE VA SCHIMBA ceva ?? Hai sa fim realisti....Ce se intampla de 20 de ani incoace ma face sa cred ca noi romanii nu sintem in stare sa ne conducem...sau sa ne autoguvernam ....
Interesant,toate poll-urile de pe net il dau pe Crin Antonescu ca si intrat in turul doi cu Basescu,iar Geoana isi cam ia bataie de la Oprescu si chiar Vadim.Acum ori oamenii care au acces la informatii nu mai vor sa voteze cu PSD ori sondajele ies asa cum vor PSD-istii.E drept ca si la PNL-isti le iese cateodata.:clap:
Sondaje:
CCSB [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
CURS [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
BCS [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]:eek2:
INSOMAR [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] :eek2:
DA, eu vreau respect,
dar fara sa m-aplec?
simpatici sunt aceia,
ce-n viata-si stiu regia.
un timp in viata mea
simpatizam cultura,
dar nu-i mai şic sa ma ridic
sa cer respect cu glasul mic,
nu ne miram de ce tot ei,
aceia ce in urma la neamul romanesc,
secara lacrima puilor de lei,
cu semnatura, si-amu ne rad in fata
de vrei balanta astor cuvinte,
tre sa sti ca presa minte,
nu se gandesc la cei bogati
ce din respect au devenit saraci.
morminte intregi ce au umlut pamantul,
ascund ani de lacrimi si de ganduri,
au vrut respect si n-au primit
dar sunt linistiti acum,
acolo nu mai bate ''vantu''
Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ai zis bine, poll-urile de pe net, insa nu utati ca la vot merge si (muuuulta) lume fara acces la net, care stim foarte bine pe cine voteaza!
Pai nu bine am zis ca nu poti schimba nimic in tara asta cat timp prostimea voteaza balalai?Poti face uninominalul lui peste ca incep prostii (si deja au inceput cu uninominalul asta schiop) sa voteze Becali,Simona Senzual,Dan Diaconescu,Ogica,Dartza,cantareti,circari,nebuni,etc.Asa tara asa conducatori,degeaba ne tot plangem de parlamentari ca tot noi i-am ales si acum daca vrem sa aruncam o bomba acolo sa ne scapam de ei ne transformam in tara bananiera.Mai bine ne rugam sa nu ne fure mult,sa ne lase sa traim cu ei ca lipitori pe spatele nostru si atat.Daca vreti sa-i schimbati va spun eu ca oameni de valoare nu ajung acolo,atat timp cat 60% din populatia tarii asculta manele nici nu ma mira.De asta nu ma mira nici faptul ca avem un presedinte "cu *oaie",atat ne duce mintea.E cel mai "sucar","il place femeile" si "mor dusmanii lui".:clap:
Sunt oameni mai putin informati si manipulati de cine da cu "gura s au cascavalu" dar sa nu ii numim "prostime" !
Atunci vorba lui Mircea Dinescu: p*lime :clap:
Nu e nimic jignitor,sunt doar cuvinte care exprima majoritatea aceea mai slab informata si care poate fi manevrata.
fratilor cu cel mai mare respect va zic ... daca am face mai putina politica si am face mai mult pentru tara asta ce bine ar fi ... asa suntem noi romanii ca natie " hoti , betivi si puturosi " cum ati vrea sa ne fie conducatorii ???
cu mult respect un roman :drinks: