ma gandeam ca cea de 1,20......e diferenta mare la receptie de semnal intre cele doua?Quote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
ma gandeam ca cea de 1,20......e diferenta mare la receptie de semnal intre cele doua?Quote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca era tabla nu era cine stie ce diferenta o puteai sesiza pe astra 19 la pachetul premiere dar...fiind din aluminiu e comparabila cu una de tabla de 1,3 [ cu toate ca nu exista acest diametru] exemplul lam dat sa intelegi ca antenele din Al au un castig net superior fata de cele din tabla.Quote:
Originally Posted by everst [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am inteles....mersi:DQuote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cu cat mai mare,cu atat mai bine....creste nivelul semnalului receptionat.
Teava de 4m , ingropata 0,6m , prinsa cu cca0,6m diametru in ciment si intarita cu 2 diagonale de aluminiu ( deocamdata ) . Zilele astea la vant puternic se cam misca varful ( 2-3 cm ) dar nu am avut probleme majore de semnal. O sa incerc o ancorare mai buna . Fixarea e cam la 2m de sol[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]nu stiu daca m-am prins cum pun o poza
Cu antena de 1.2 trebuie sa prinzi de la 62E pana la Hispasat 30W daca o montezi bine si nu trebuie sa umbli des la LNB daca e bine strans tot ansamblul!
Daca ai receptor USALS poti face "corectii" spre capetele de rotire stanga-dreapta modificand longitudinea ta din datele receptorului si verificand receptia maxima.(sa presupunem ca locatia ta este 21 long. E si alinierea e perfecta pe satelitul sudic! pe masura ce te deplasezi fata de sud stanga-dreapta cu peste 20 de grade, poti verifia receptia introducand in datele USALS in loc de 21 grade, 21.2/21.4/21.6/21.8/22 sau 20.8/20.6/20.4/20.2 etc)
Succes!
am intrebat de diferenta asta .....pt ca am un HH-opticum 2200....sper sa nu am probleme cu el daca pun antena de 120....
Cum pun poza ?
Ce link ?
Editarea am facut-o eu ( micsorare)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] e simplue......dai browse alegi poza,host si copiezi linkul ce iti apare dupa upload si dai paste aiciQuote:
Originally Posted by danilo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Raportul puterilor semnalului receptionat e egal cu inversul ariilor antenelor.
deci 1.2x1.2/0.9x0.9=2.6666, teoretic castigi cel putin 3 dB, poti cauta date f. exacte cautand castigul antenelor!
dupa o zi de stat in ploaie si frig.....am reusit sa montez antena:clap: :clap: :clap:
Felicitari! ce prinzi cu ea?
am pus antena de digi.....cea de aluminiu o pun cand reusesc sa fac o ancora la tzeava si cand se mai incalzeste afara.....de la hellsat pana la amos am testat....si e ok semnalulQuote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sunt de acord, insa tre sa mentionez ca nu doar dimensiunea conteaza ci si curbura tehnologica a oalei.Quote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]