Poate nu lea trecut ideea prin cap...ia trimitele un email...:)
Printable View
Poate nu lea trecut ideea prin cap...ia trimitele un email...:)
Pana le vine lor idea cu ce le strang eu la un loc si ro so bg
mai exact:
am facut un dipol (fara masuratori) cu bucla si tot ce trebuie dar...
intra cele romanesti
tvr1,2
antena1
protv
prima
si bulgaresti
bnt
btv
pro.bg
nova.bg
si mai este unu cu sigla 7 cred sau cam asa ceva(se vede rau)
cand reglez pt ro bg f rau si invers
Ce antena cumpar pt toate?
O antena tip gratar si te ai scos.....sau daca vrei ceva mai profi o antena de la antech...[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Oameni buni si care gandim si care luam la purecat tot ce scrie pe oriunde d-l zvartoshu , haideti sa tragem si o linie , eu am tupeu ca pot combate in draci pe oricine asta dupa ani buni de radio electronica si radio receptie .
1 Zona unde ii vin semnalele este cu dubla reflexie , pozele postate si panoramele , isi zic cuvantul , 2 cladiri are exact pe traciectoriile antenei lui de 3 elemente ex TVR1 canal 4 , 91.75mhz .. etc
2 Casa lui este acoperita cu tabla , antena este exact dupa primul divizor , adica 3.32M , face in draci calibrarea fixa pe fm sa rezoneze maxim .
3 Receptiile lui sunt teribile , deoarece sta langa radiouri ce au peste 500w , iar antena ce emite de la radiouri este cu fata exact spre antena lui .
4 radioul ce il tot lauda este un radio cu amplificator gen <MT28> cu 2 fet-uri + 1 care este al circuitului original . Amplfiicarea ii functioneaza enorm , si o mai poate regla , intermodularea este mica cand da sus instablatia . teribilism .. depaseste normalul . ( pe testate)
5 Cand apar receptii turcesti , verificate de altfel , semnalele slabe de la mine , la aparatul lui sunt redate cu blank , deci trisarea functioneaza .
--------------------
-Calculand , si explicand d-lui Burcea Cosmin care lucra la radio progresul acest caz mot a mot , acesta s-a crucit cum un radio comercial nu se inceaca si mai are si receptii slabe in zona cu radiouri de putere .
- Calculele mele imi arata un castig prin reflexie si plus ce ii mai vine din atmosfera , dubland totodata semnalul receptionat , adica TRISEAZA , asta o zic aratand si demonstrand . Receptia lui fiind de 3 ori mai puternica din orice punct de vedere .
-Vara cand incep receptiile sporadice , el este fruntas , sunt om ce ascult , am ascultat si o voi mai face cat mai am puterea si pot arata argumente si contra argumente , dovezi , ca sa inteleaga omul de rand . Acum va descriu cuiele infipte in toc de nervi .
-Fratii mei , prindeam si eu radio MASR , dar dao dracu de treaba , in filmele lui , acelasi timp ce prindeam acelasi radio , el avea receptie fluenta si rar incoerenta , pe cand la mine era o instabilitate si zgomot mult , avand antena de 5 elemente si radio laudat KENWOOD .
Pe final , recunosc , dar ce a aratat el in un film de prin Oltenita , receptia radio constanta , turcii , scosi fara propagare m-a lasat ca la dentist .
Va spun un adevar , multi nu cred , si nu or sa creada ce inseamna recepie de putere , si radio ce sa detecteze peste 300Km in mod normal . Va garantez ca omul ce va pune mana pe un radio de acest gen va spune ca este stricat din cauza receptiilor instabile (scatter) sau va ramane prost si il va inchide de rusine cum in camp el va auzi maxim kiss fm sau radio zu .
Asteptam acum dreptul la replica a lui gaspadin zvartosu. Gaspadin, ai legatura.
Bai parca se retrasese de aici , asta ca nu mai scrie, deci mai vine abia dupa ce maninca borcanul de castraveti sau dupa ce il vedem la bulgaria 1 . Da , si il si vad ca vine si ma domina , sa vezi ce il iau la puricit cu ce dx trisat face , il fac de nu se vede . Sa ne lase cu manevre dastea forjate , sa intre in realitatea receptiei naturale .:wellcome:
Rugaminte: fara rafuieli personale pe acest forum; limitati-va la posturi strict tehnice.
Dau cu buna ziua cum as da cu paru'
Ia sa vedem de ce ma deranjeaza lumea ca scrie x si y de mine gogoloaie .
Pai cum vrei mai revista casei ca sa ai dx in zona muci cand tu tre sa faci sa rezoneze atat sus la antena cat jos la capatul firului la ce ai nevoie ?
Pai daca nu te-ar lauda favoritii ca ma iei la ciocan ca la nicovala , eu nu as rade ca esti "bou" , sincer nu mie jena sa o zic mai acesta , acesta mic , nu cunosti LIVE-UL de dx printre zgomote prafuieli de la snr- goruile gorilute .
Daca sunt in zona de reflexie , eu fiiind in punctul C , am rezultatele pe tava ale B-ului din spate si A din fatza , si semnalul in aer e scazut de la "cataroaiele" de la big berceni . Deci cum ramane cu protv novaci scos cu antena spre sud si sud est ?
Tu te iei de toti , ii combati., insa tu nimuric dala mai mic , nu vi cu poza gen
TV7 de la tutrakan scos cu 50w ai lui , na sa iti dau o bucata de apa la moara sa te simti bine ....
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
linge monitoru pana turbezi , am antena veche de canal 32 , aia de rusia 1 , hai sa te vad cu poza daca mai ai vre una pe vre un bloc de pe langa tine , macar ruginita , macar asa , sa o postezi . Nu veni cu antene dalea de banda larga de la zonele marginase ale satelor unde sunt aia plecati in spanie sau italie , cu casoaiele si vilele ca nu ma da la intors imaginea asta , ma da la intos cat de tampiti sunt unii cand isi lauda draciile prin poze de la tara , acelasi joc , unde lucreaza , are casa palat unde sta .
Inca o data , inchideti dracu geamurile sa nu mai vina bondaru' ala cu nume de revista casei ca ma ia rasu de ma tavalesc prin cartier de ras .. !
Mai lume si cu asta am pus punct , nu ma intereseaza ce iese , dar garantez ca i-am dat sah mat , la fileu sau cum se mai zice fix inrte o-o .:agresiv: .
Eu sunt dx-er iar tu mahala ! corect ? parca da ! bafta .
Scurt, concis si la subiect. L-ai facut praf, gaspadin zvartosu.
Argumente am , am traite , am pe erdelyi care zice el in nas , paote vrea sa ii dau un .. Benouazeci.. si cum dracu ii zice , televiziunea aia de la sarbi .. b_9X sau cum benouajdoiu ei ii zice .:dance:
Ma lasi lat , frate , zici ca esti un parsiv , nu zici nimic decat cand te calca unu pe coada .
Ma omule , nu credeam ca ai ajuns sa sti de la cineva sau sa te inevte cineva sa faci dx in halul asta . Te rog explica cand scoti un dx cum e antena , cum e cablul , ce adaptare ai la bucla , nu pune film si da cu maiul , ca gata record de romania ce pune in gat lumea .
Am argumente , pai ma , nu e normal ca sa faci dx amplificat , e anormal , aparatul trebuie sa fie normal , natural , nu ceva ce sa creasca intensitatea , pai daca eu am slab , pai slab si la tine trebuie sa aiba , nu uita la etajul 7 cu antena spre mare , asa se face dx .
Punand filme nu ma intimidezi ma faci nevos cat de "intepat e radio" si tu il lingi pe el . haidi pa .
In loc sa va certati dati-mi o mana de ajutor,vreu o schema yagi 22 elementi minim banda 21-60,tot caut de 2 zile prin tehnium dar pana mi se incarca o revista tai 3m cubi de lemne!
Cand tzantaru bazaie ca o carte de casa , inseamna ca a deeschis geamu cieneva
Deci dragi tovarasi , antena de 22 elemente nu se poate scoate usor din motive de gasit elemente la dimensiunea carii , stiind ca o bobina sa zicem e de 1mm si tu ai de 1,2mm , atunci o bobina de 3 spire de 1mm nu e aceeasi cu aia de 1,2mm , hernri mama lui ca da cu virgula ..
Deci , recomand ca sa cauti mai bine antene sa iei cartea si sa vezi ce trebuie . Nu te chinui draga asa , stiu ca vrei , te inteleg . Insa cand pui o antena capsulata fata in nas cu o directiva facuta sa rezoneze corect , atunci vei vedea ca la 6 metri directivitatea la aia casulata e cct pe romaneste . este asa??
iti spun din teste , zona fiind exact in subelevatia orasului .
ai sau nu o schema? restul lasa in seama mea!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]