Era mai bine in ros-albastru!!!Quote:
Originally Posted by florin2222 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Era mai bine in ros-albastru!!!Quote:
Originally Posted by florin2222 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
In primul rand să spunem un mare MULŢUMESC celor ce au facut posibilă testarea "in scop educativ" a defunctei codări N II. Munca acestor anonimi a adus deopotrivă atat satisfacţii cat şi bătăi de cap in "lumea" recepţiei prin satelit, dar nu numai. Tragic este că din această muncă unii au incercat sa caştige venituri nemeritate fără ca să-şi streseze măcar un singur neuron, un simplu coppy-paste după paginile ce dezbăteau subiectele respective a asigurat deplin publicitatea acestor "capuşe" al cărui Dumnezeu este banul. Cine a caştigat şi cine a pierdut ? Toţi am avut caştiguri, dar şi pierderi. DHT-ul a pierdut o luptă, dar acum este posibil să apară o avalanşă de cereri contractuare care va compensa "infrangerea", iar cel mai important lucru este sa fie capabili de a răspunde pozitiv in faţa cererilor. O parte neinsemnată din cei ce au testat in scop educativ platforma N II şi-au imbogăţit cunostinţele, dar sper că au invăţat si ei o lecţie ... publicitatea agresivă şi informaţia necontrolată puteau spulbera prematur sudoarea frunţii celor ce meritau deplin laurii "victoriei". Iar ... marea masă este reprezentată de cei care in mod firesc ar trebui să spună bogdapróste pentru că NU au fost nevoiţi să-şi plătescă cateva zeci de luni o anumită sumă pentru un abonament full. Şi dacă tot suntem la capitolul mulţumiri, ar trebui să fim recunoscători celor ce au plătit in tot acest timp un abonament minim, datorită lor am avut noi posibilitatea să testăm defunctul N II in scopuri educative sau mai puţin ortodoxe, lor trebuie sa le fie recunoscător şi megaoperatorul, pentru ca dacă procedau altfel ... viitorul poate nu mai suna la fel de bine pentru nimeni. Cam atat cred ca a mai rămas de spus despre ce a fost N II, ce ne va oferi N III ? iluzii şi speranţa că marea masă va inţelege pană la urmă că normalitatea pune egal intre moca şi cerşit.
Să auzim numai de bine şi viitorul să ne ofere măcar pe jumătate din satisfacţiile pe care le-a oferit trecutul celor cu adevărat pasionaţi.
Foarte frumos a cuvintat colegul de mai sus :thx: dar ar fi mai bine sa schimbati titlul in " SA TRECUT LA NAGRA 3 " si sal lasam sa se odihneasca in pace.
Buna seara. Sunt amator in ceea ce inseamna electronica, si chestii de acest gen cu antene, frecvente, semnale, etc, dar as avea si eu o intrebare care cred ca va interesa pe multi. Am fost si eu fericitul posesor al unui astfel de serviciu care in acest moment nu mai exista. As dori sa ma abonez la digi doar pentru canalurile de sport. Pe mine ma intereseaza daca pot sa folosesc receiverul pe care-l detin un Optibox FTA pvReady ca sa mai prind aceste canale (pot sa-mi cumpar o cartela de la ei pe care sa o introduc in receiver - mentionez ca receiverul meu functiona fara cartela) sau sunt nevoit sa-mi cumpar un receiver de la RDS. Multumiri anticipate pentru cel care ma poate ajuta cu aceasta informatie.
Cartela digi este imperechiata cu decodorul,deci trebuie sa ei si decodorul de la ei pe care il poti lua in custodie,problema e ca este criza de echipamente si nu prea se gasesc si trebuie sa faci multe drumuri la casierie.
Hai ca-i tare asta ! Boyz II Men END OF THE ROAD :lol:Quote:
Originally Posted by val [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am o rugaminte catre cine ma poate ajuta, un prieten foarte bun doreste sa-si faca abonament la Digi Tv si a fost prin multe sedii Rcs&Rds dar nu au deloc aparate, este din Turda dar se poate deplasa pana in Cluj fara probleme. in cazul in care .......... :cheers:
va multumesc anticipat
La Suceava erau receptoare garla acu vreo doua saptamani cand am trecut eu pe la o caserie, dar se cumparau la greu! Acum nu mai stiu daca sunt!
multumesc pentru raspuns. sa inteleg ca imi trebuie doar decodorul si cartela digi , iar antena poate sa ramana cea pe care o am si care e pusa direct pe satelit, nu mai am nevoie de instalatori sa vina la mine acasa?Quote:
Originally Posted by paduraru [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Exact, doar decodorul şi cartela...
Doar scoti echosmartul sau globo-ul si pui decodorul digi asa face toata lumea:lol:
sa nu faci multe plimbari suna la numarul acesta la rcs 0314004001 si vin ei acasa cu decodorul dar trebue sa il achizitionezi in trei rate prima rata jumatate din suma totala si celelalte doua rate se impart in doua sau platesti tot odata
Mai merg programe in nagra2?! Sau totusi au trecut toate in n3, dupa cum se spunea. Sunt intr-un concediu prelungit si nu am ajuns acasa sa butonez receiver-ul.Merci.
definitiv si irevocabil:)
Pentru o informare corecta N2 inca traieste,ca nu la megaoperator e altceva.