multumesc de raspuns.Quote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
credeam ca serverul de gbox poate fi folosit doar pentru sharing intre aparate folosind cate o cartela fiecare (sharinh intre posesori diferiti de cartele), in rest am vazut ca se poate instala pe optibox care la urma urmei e o masina linux, si am vazut aici pe site tutoriale de instalare si pentru gbox, si pentru tot felul de chestii pentru dreambox/optibox.
cred ca as merge totusi pe dolce ca am inteles ca se vede mai bine si acoperirea e mai buna. focus nu are acoperire prea buna in Franta.
ce prelucrare trebuie pentru dolce? din cate am vazut in unul din thread-urile de la echolite trebuie doar luata seria receptorului, eliminate primele 6 caractere si ultimul, ce ramane trebuie convertit in hexa, si gata, asta e "cheia" receptorului. ma gandesc ca ar trebui sa se obtina in acelasi fel si pentru optibox, softurile sunt cam tot alea, nu?
o sa vad cum imi comand 1/2 optiboaxe si cum le primesc din .ro si dupa aia ma apuc de citit tutorialele, daca ma incurc revin cu intrebari.
merci mult!
numai bine,
amoto