Regula asta se aplica?Quote:
Vorbiti civilizat si cu respect!
Printable View
Regula asta se aplica?Quote:
Acum am inteles, modul tau prietenos de a spune nu imi este familiar.
Pentru convenienta, poate isi dau si altii cu parerea asupra modului prietenos, poate sistemul meu de valori nu e calibrat cum trebuie :
Quote:
Originally Posted by horatyu
Mie imi suna a amenintare fara sa iau in calcul si restul...
Acesta e un mesaj primit de tine in Pm , nu inteleg de ce vrei sa il faci public, dar treaba ta.
Sunt si eu curios daca cineva intelege ca eu vreau neaparat sa iti dau ban sau ca iti recomand sa respecti REGULAMENTUL, pentru ca tu te faci ca nu iti aduci aminte de cuvintele tale , imi ceri mie sa iti dau link-uri catre cuvintele tale
Acum as vrea sa inteleaga toata lumea ca eu am primit ban pentru ca am incalcat regulile 16+25.
16 Orice atac (nefondat si nesustinut cu probe) impotriva unui membru al forumului sau moderator, admin se pedepseste cu avertisment sau ban in functie de gravitatea faptei si editarea/stergerea/ inchiderea postului.
...
25 Orice ofensa adusa unui moderator/admin al forumului se pedepseste cu ban!
Te rugasem sa imi dai un link cu rindurile mele considerate atac si ofensa impotriva ta.
citeste cu atentie PM-ul trimis si o sa iti amintesti ce ai scris aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am editat eu ce ai spus fara sa te gandesti
Eu inchei discutia cu tine ca altfel ne apuca iarna ca sa iti explic sa respecti regulamentul si sa nu mai dai tu stafuri de cum trebuie eu sa moderez.
eu imi aduc aminte de asta si imi vine sa rad:)Quote:
Originally Posted by XVanish [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
dar na
Acum nu trebuie sa te superi pentru sfaturi, mai ales ca sint venite cu buna intentie, daca te supara, lasa si tu de la tine...
Mai ales ca nu se specifica in Regulament ca e interzis sa dai sfaturi...
uite aici putina lecitina ca vad ca te dai rotund ca tu ai inventat apa calda :
adica tu le recomanzi altora sa jigneasca ca nu se intampla nimicQuote:
Originally Posted by gabrield [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
E foarte clar pentru mine ca nu dai doi bani pe moderarea acestui forum, tu ai legea ta, nu te intelegi pe tine , ai scapari de memorie , nu iti mai aduci aminte de cuvintele tale si cand ti se recomanda ca nu e bine ce faci il iei pe respectivul moderator peste picior si mai indemni si pe alti sa nu accepte moderarea.
Uite pentru cultura ta un exemplu unde duce aceasta atitudine: @zvartoshu a primit ban 2 saptamani (si nu din partea mea ci din partea altui moderator) pentru ca imediat dupa ce l-am avertizat, adica la distanta de doua posturi a vorbit foarte urat si a amenintat alt user, probabil ca pe langa educatia lui si atitudinea ta l-a determinat sa desconsidere ca este pe un forum linistit , unde moderatorii pot lua masuri pentru derapajele de limbaj.
Cred ca este prea cald afara si nu ne hidratam destul ca sa pricepem unde este civilizatia.
Ieri ma asteptam sa fiu aruncat de pe forum pentru ca m-am luat de zvartosh si pentru ca mi-am batut joc de imaginea lui. Ma intreb de ce unele persoane sunt tolerate. Persoana aceasta spune : "DX-ul este un hobby si atat. Dar e grav cand devii maniac si incepi sa produci receptii fake. Ca sa demostrezi ce si cui? E grav, e patologic." De ce nu i se atage atentia, deoarece bolnavii de maniacism sunt handicapti grad 1. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Eu imi asum raspunderea ca lam facut albie de porci pe zvartoshu pntru piraterie fm. Pentru mine raman semne de intrebare aceste doua situati.
Orice user este tolerat. Greşeşti ... plăteşti . E simplu.Quote:
Originally Posted by Necherman [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Aşa e şi cu zvartoshu. Probabil de la caniculă s-a supărat pe 007. Acum are 2 săptămani de pauză, să se răcorească. Ce va face după acest mic concediu e treaba lui. Dacă sare calu` din nou, e treaba moderatorilor.
Delta aici ai perfecta dreptate, insa nici mie nu imi convine sa zicem daca ar fi 007 pirat sa ma faca maniac nebun dement si asa mai departe si sa zica ca sunt putoi si ca sa ma duc la femei. Respectul, unde mai este?
Quote:
Originally Posted by Necherman [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Unii vorbesc in metafore. N-ai inteles tu.Quote:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...], ai apucat să vezi postul lui zvartosh, pentru care a luat ban ? Dacă nu, iţi spun doar că ironiile lui 007 sunt copilării pe langă ameninţările şi injuriile "emise" de zvartosh.
Asta e, nu a folosit frecvenţa potrivită pentru acest forum şi acum probabil oscilează prin alte locaţii.
O fi asa, nu zic nu sau da, insa metaforic vorbind unii inteleg drept atacuri si jigniri si cum sunt unii fara tigle pe casa o data zice, da cine dracu e idiotul acela, ia hai sa dam de el sa il batem cu tastatura in cap pana ii sar fulgii. Nu uita eu dau exemplu, dar sunt cazuri cu cazier pe forumuri ( contextul de atac violenta si bataie pe viu), aici e o realitate. Deci in concluzie, am spus ce trebuia sau mai bine spus "mi-a scapat ce trebuia".
Inscrierea pe forum nu necesita nici cazier si nici aviz medical sau psihologic; din cand in cand o mai facem pe desteptii si dam diagnostice, in ritmul acesta vom da si bilete de internare. Tot metaforic vorbind.