Care-s avantajele daca iti faci cont la ei pe site?
Beneficii?????
Printable View
Care-s avantajele daca iti faci cont la ei pe site?
Beneficii?????
o durere de cap in plus ... singuru avantaj este daca platesti cu cardu vezi statu pachetelor
*Afisarea corecta si actualizata a Statutului se va face numai dupa prima activare de pachet facuta prin site.
Dupa prima activare, platforma iti va indica Statutul corect.
dupa ce mi-am facut cont imi apare Pachetul Familia ca a fost activat !Pe data 2012-10-24 fara sa fac vre-o plata si cand dau vezi factura imi apare un pdf cu un numele unui cumparator din Buzau cu toate datele de pe buletin - inclusiv CNP-ul
O fi persoana care apare la ei in sistem ca fiind detinatorul cardului.
am contract cu Focus si instalatia e luata in custodie ;cand reincarc si le dau telefon in baza lor de date cartela e trecuta pe numele meu :)
Salut! Am observat un lucru interesant la ultimul update card focus (astaz dimineata): a aparut luna noiembrie in update, dar in oscam la card apare: CARDOK [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]in continuare. Este oare o problema acest lucru, sau nu are rost sa fac grij pana cand noua luna a aparut in start si end luna?
Un nou transponder activ 12111 V 28000 7/8 unde avem urmatoarele canale : Eurosport 2 - Discovery World - Discovery Science-TLC Europe - Travel Channel Europe-Bloomberg TV Europe-BBC World News !
0B02:79E7|Focus Sat|BLOOMBERG
0B02:79E3|Focus Sat|DISC SCI
0B02:79E2|Focus Sat|DISC WORLD
0B02:79E1|Focus Sat|EUROSPORT2
0B02:79E5|Focus Sat|TRAVEL
eu am incarcat pachetu total si vad ca imi merge si pachetu maghiar poate sa mai confirme cineva
Iti deschide si Super2TV intrat azi, sau asta nu va intra in Panonia?
nu stiu pe ce fregventa e super2tv
dar panonia se deschide
pe saitu lor nu arata ca canalele maghiare sant incluse in total [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Super TV2 e pe 2 freq . Una cu 1802 si 1880, cealalta cu caidurile de la UPC. Caid B02 nu este...
Asa a aparut si la mine, iar dupa un restart la Oscam (am dat restart la Oscam din meniul lui, nu la toata boxa), apar entitlements asa cum trebuie.Quote:
Originally Posted by Tody [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
A facut la fel si pe un DM800 cu Oscam 7744 si pe un DM500 cu Oscam 7651.
Poti sa faci restart numai la reader, nu e necesar sa restartezi oscam. Se remediaza si asa.
Cauza cred ca este numarul mare de EMMuri pe care oscam le scrie in card la inceputul fiecarei luni.
MegaMax pe Sport1.ro - 12073 V 28000 iar Sport1.ro va emite dupa ora 20
Speram ca nu va ramane partajat, ca au facut un mare fas...nu ca ar fi ceva de Sport1.ro !