pai de cine si de ce??
chiar crezi ca mai suntem atat de multi cu acest tip de receiver??
si din contra Zildan merita apreciat!!!!!!!!!!!!!
orice stire de acest gen este un pas inainte...
Printable View
pai de cine si de ce??
chiar crezi ca mai suntem atat de multi cu acest tip de receiver??
si din contra Zildan merita apreciat!!!!!!!!!!!!!
orice stire de acest gen este un pas inainte...
Eu de aici am tras concluzia ca Alligatorul merita achizitionat:Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si nu ma asteptam sa mearga brici cu o singura linie, nici DM-ul merge asa, doar ca nici cu 1 freeze la fiecare 7 secunde nu se poate considera ca merge acceptabil.Quote:
13 octombrie 2009
- se misca senzational ! atit datorita procesorului de exceptie cat si excelentei conlucrari aplicatie - nucleu Linux
- suportul de sharing cccam 2.0.11 chiar merge ! si merge bine
- aplicatia este perfecta ! beneficiind de anul de punere la punct de pe 7750/8750
02 decembrie 2009
- merg cardurile Conax ( Focus ), Via ( TVR, AKTA) , Crypto ( UPC ) , Drecrypt
- CCCam client la un server 2.1.2 merge bine dar ... doar la Hop=1 si 2 !
12 decembrie 2009
Pe 28e nu am testat dar pe 13se Sky IT a mers bine ! la fel ca incubus ! card bun ...vizionare fara incidente ! asta-i regula .... un card Dolce merge in sharing perfect !
In fine, eu nu mai am acest aparat si nici nu voi mai scrie in acest thread. Poate actualii posesori vor avea parte de softuri mai competente decat cele aparute pana in prezent.
Si tot nu te-a pus nimeni sa il iei,a fost alegerea ta,nu acuza pe altii.Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
doamne...este chiar asa de greu de inteles..niciodata nu a mers cum trebuie....in sharing...absolut niciodata....
chiar este asa de greu de inteles???
ce tot il aperi atata cand toti spunem aceasta chestie..multi dintre noi l-am cumparat fiind dezinformati... si asta este o consecinta a celor afirmate in acest thread in primele posturi..unii l-au vandut, pierzand bani si nervi..altii il pastreaza...si spera....
Din cate am inteles in afara de sharing, rceptorul merge brici in rest.
Am dreptate?
Domnilor, o tineti tot inainte cu subiectul asta. Mi se pare o mare tampenie !
Cati dintre voi il cunoasteti pe mihaip personal ca sa tot veniti cu acuzatii de 2 lei. Ei eu il conosc personal, si va asigur ca orice informatie va ofera o face din mare pasiune pentru acest domeniu la fel ca noi toti. Legat de interese financiare exclus, are suficieni bani sa-si cumpere toate receptoare cate aveti voi impreuna.
La fel ca si voi la inceput am citit posturile de pe aici cu mare atentie. Cele mai pertinente si complete prezentari pe forum le facea si atunci mihaip. Cand am vazut ca omul e din Cluj la fel ca si mine l-am cautat pe forum si l-amrugat sa vina la mine acasa sa ma ajute. Este un om extraordinar cu un suflet mare care a ajutat pe toata lumea care a avut nevoie.
Ceea ce ati facut voi este o gafa de debutanti ! Nu pot sa numesc altfel persoanele care nu stiu ce este CCcam sau dreambox.
Si eu am luat la inceput ipbox pentru initiere si nu am regretat deloc. Recunosc ca am fost tentat de pretul de achizitie, aproape jumatate de dream 800, in perioada de pionierat a lui dream 800 cand aveau multe probleme(al meu a crapat de 2 ori dupa achizitie). Si acum ma gandesc cate satifactii am avut cu acel receptor(ipbox), mai ales ca mesteream zilnic cateva ore la el !
Bineinteles ca ulterior dupa ce am invatat tot ce trebuie am trecut la dreambox, linuxpc, si cel mai recent la VU+.
Fiti barbati si recunoasteti tampenia ce ati facut-o, iar data viitoare ganditi de doua ori, si puneti nitel mana pe carte!
bai eu nu regret deloc banii si i-am zis si lui mihai ca nu e vina lui ca l-am luat; asa cum am zis de 10 ori deja , pt un ne-initiat e scula de aur: usor de folosit si bun de teste daca dai peste niste forumisti care vor sa te ajute...
da cum basca mea sa aflu eu cccam doar citind forumuri ? citeam ca boul despre el si dm800 si nu intelegeam nimic; acum schimb scam cu cccam ca sa fac update la cardul focus si limitez la 2 hop-uri re-shareul
Deci m-am intersat si eu pe forumuri vreo 2 sapt, am studiat putin , recunosc ca thread-ul acesta m-a si influentat, am zis ca iau ceva nou si bun, ca deh ce e nou e mai bun, avea hdmi (dm-eul nu avea) si am zis gata asta e... avea review-uri bune aici si pe alte forumuri ->m-am dus direct la tzanc
pentru un ne-initiat a fost o scula de aur, cand am inteles cu CCCamul server atunci am facut upgrade; acum aseara de ex eu si valiatelit i-am dat cate o linie celui de l-a cumparat de la mine sa vada si el cum sta treaba; a durat o juma de ora pana a inteles cum se baga linia si ce inseamna... acum ca a inteles e in linie drepata sa ia un dm800 (ii acord MAXIM 2 luni); pana aseara i se parea alligatorul cea mai buna scula, veda hd terestru, avea digi gratis, aseara a zis ca vrea mai mult (vedea digi gratis desi are abo oficial),... acum vede history hd pe 1w... da greul pt el acum incepe ca oricat ati zice voi informatia nu e buluc intr-un singur loc, e disparata pe muuuulte forumuri si threaduri, si cand pun o intrebare primesc de obicei 0 raspunsuri 100% functionale -> nu zic primesc dar mai tre sa studiez vreo 2 zile apoi sa o bunghesc;
deci alligatorul e bun/extraordinar pt incepatori, dupa... sa-mi fie cu iertare e bun de facut pantofi de tabla;
@cristimate
imi pare bine ca ai reusit sa te pui la punct. Felicitari, sa-ti stapanesti cu folos toate sculele ce o sa ti le cumperi !
Pentru restu va rog frumos nu mai cautati vinovat pentru nepriceperea voastra !
Pentru toate informatiile care le primim de la mihai in urma testelor ce le face pe receptoarele ce ii trec prin mana nu cred ca merita jignirile ce le aduceti aici.
Imi pare bine ca lucrurile sunt clare si sper ca acesta sa fie ultimul post pe subiectul acesta, in rest sa ne auzim numai de bine.
Multumesc.
In sfarsit am primit si eu un optibox panthera, asa ca pot sa particip si u la testarea softurilor. Azi lam despachetat, panthera cat am inteles e acelasi ca si alligator doar ca nu are si partea de terestru digital. Deci pot si eu sa particip nu doar sa privesc, ca am urmarit de la bun inceput acest theard.
De luni posibil sa ma chinui sal instalez si in share cu cccam la dreamul meu de acasa, asa ca daca intrab ceva ce sa scris cu mult inainte sa numi luati de rau :)
Hai cai dam de cap si acestui receptor cum am facut pe vremuri la vestitul echolite 7x0 :)
O sa vad ce mai e pe la croati si sarbi si inviem noi receptorul asta
Cred ca rezultatele vor fi multumitoare in configuratia (dream serv + HD client).
Pasul spre HD l-am facut prin intermediul unei clone de 500.
Desi aveam un serv Mbox foarte greu gaseam carduri si atunci am legat ipbox HD client cu incubus pe lan doar la dreamul meu 500. Rezultatele au fost muuult mai bune.
Cred ca dupa ce testezi configuratia asta va fi cea mai buna solutie pentru prietenii cu aceste receptoare.
Cu 300 lei aveti clona cu propriul server si ati scapat de orice problema mai ales daca aveti un card. Pe reteaua interna comuta instant si nu cred ca va fi deranjat NDS cahiar in hop 2 (hop 1 pe dream).
Panthera si Aligator pot rula server de cccam intern.
Aveti rabdare cateva zile si o fac public.
Am testat 24 ore un server cccam in Aligator cu zeci de linii si a mers foarte bine.
Partea ciudata e ca trebuie sa te legi in distanta 1 cu clientul lor.
Aparatul in rest merge binisor. Pe NDS e clar ca are probleme!
PS:
M-au rugat ctiva posesori sa dau un ochi, asta mentionez ca sa nu imi aud vorbe ca v-am invatzat sa cumparati aparatul !!
Pentru cine are chef de joaca, parola la telnet pt alligator este: viva-lin
Este aceeasi parola ca si la Next YE 2000 Dobratech :cheers:
hai ca chair sunt cu okii pe tine... :)Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
chiar ma uit... vreau ca cel care l-a luat sa fie multumit... si poate si eu cu unul nou la un super pret :)
Partea cu cardul local e rezolvata, sa vedem ce fac ei cu clientul de cccam!