Eu stiu ca pe sat este pachet separat,se numeste Extra 1 si e format in mare parte din programele Discovery,de acolo isi trag banuti frumosi.Am inteles ca si pe cablu le-au mutat in ceva extra si nu a fost mare scandal,Discovery simplu putea ramane in baza,dar nu scoase de tot.Mi se pare o nesimtire sa spuna ca pentru Discovery au de platit mult cand ei iau bani pe aceste programe deja bagate in pachet separat.Ce ar vrea,sa dea bani putini si sa ne si taxeze pe noi pentru extra?
De ce nu povestesc cei de la rcs cum iau ProTv la pachet cu celelalte 3 mizerii ale trustului,cum platesc pentru ele si cum isi permit sa le aiba in baza?
Daca nu au bani de unde arunca atitia pentru infintarea a 3-4 canale,angajati,studiouri (digi24) si content?Deci au bani sau nu?
Sa inteleg ca dupa DigiKids imi dispare Disney Channel din lista?Pai le dau eu "audienta" din oscam si apoi sa vada cum le zboara cardul pe tejghea la casierie.Nu mai stau sa povestesc ca mai lipsesc deja alte programe ca sar in sus obsedatii cu politica.