Re: Echolite 791 softuri-discutii!
Quote:
aici pe forumul asta ai primit PM ?
mi se pare ciudat ca este cineva aici care sa iti trimita un astfel de mesaj
oricum nu tu ai fost primul care ...ti-a dat informatia
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu am primit pe forumul asta PM am primit pe ''alte forumuri''.Important este ca sunt unii care trimit astfel de pm-uri.Da ,de acolo am luat informatia care era pt 791 am incercat-o pe 790 si bingo.
Quote:
Nu am primit pe forumul asta PM am primit pe ''alte forumuri''.Important este ca sunt unii care trimit astfel de pm-uri.Da ,de acolo am luat informatia care era pt 791 am incercat-o pe 790 si bingo.
Informatia era acolo pe forumul din UK de mult,dar nu ne-am prea facut timp sa stam mai mult pe acolo
e asta e...
acum sa speram ca si Sorin impreuna cu cei care lucreaza la soft sa scoata ...o varianta imbunatatita si la 791 si la 790 ,ca acest flash pe care l-a scos... e bun pt ce face ...dar e destul de greu manevrarea listei de canale.... asa era si la mvidea 4000 (varian ta americana) si la metabox 6 (varianta ruseasca ) variante a echolitului de pe alte meleaguri
am vazut si eu acum sesizat de un prieten ca nu mai vede prem!er
ca e black peste tot
versiunea 3.08
Quote:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am vazut si eu acum sesizat de un prieten ca nu mai vede prem!er
ca e black peste tot
versiunea 3.08
Pune rom_flash-ul acela al meu si va merge :drinks:
Quote:
ver. 3.07 de la tine am eu si nu merge au pe pw :oops: . care sunt diferentele intre 2.92.si 3.07 din softurile puse de tine . mersi :drinks:
Quote:
ver. 3.07 de la tine am eu si nu merge au pe pw :oops: . care sunt diferentele intre 2.92.si 3.07 din softurile puse de tine . mersi :drinks:
Versiunea 2.92 este pentru cei care intrebuinteaza cartelele Dolce sau Boom, iar emu e la fel la ambele variante.
Quote:
Versiunea 2.92 este pentru cei care intrebuinteaza cartelele Dolce sau Boom, iar emu e la fel la ambele variante.
mersi mult :drinks:
Quote:
nu merge
mie cel putin ...nu stiu tu ce ai facut...
dupa doua ore de incercari m-am lasat pagubas...
am pus si flas 2.92 si flash 3.07 ...dar...fara folos
am pus un softcam si merge.
De facut facea AU foarte bine la tot ce ai spus tu 1W TP$ pol$at ORF si alea elvetiene...mai putin PW
asta...e
nu-i bai...noi sa fim sanatosi ca...le scoatem la capat
Quote:
nu merge
mie cel putin ...nu stiu tu ce ai facut...
dupa doua ore de incercari m-am lasat pagubas...
am pus si flas 2.92 si flash 3.07 ...dar...fara folos
am pus un softcam si merge.
De facut facea AU foarte bine la tot ce ai spus tu 1W TP$ pol$at ORF si alea elvetiene...mai putin PW
asta...e
nu-i bai...noi sa fim sanatosi ca...le scoatem la capat
Din pacate ai dreptate, nu am fost atent. Imi cer scuze.
Din pacate de azi nu mai face au la premiere, au schimbat ceva.
a incercat cineva sa faca sharing pe net cu un echo 791??? daca da, imi explica si mie cum si ce a facut???
merci
Quote:
a incercat cineva sa faca sharing pe net cu un echo 791??? daca da, imi explica si mie cum si ce a facut???
merci
Druydul ,un user de pe rdi ...a facut probe...merge... prin bunavointa lui Druydul am vazut cu ochii mei ca merge...mi-a spus exact ...ce sa fac
a luat un user si o parola si un server de pe la turci si s-a facut lumina ...pe canalul dorcel Tv de pe 13 E
la receptor nu se face nici o setare.... doar...programelul "Transer_To_Nets_1.31" acolo se fac setarile de user parola si port si IP server
...si nu e greu de loc
doar user , parola ... server IP si port...si functioneaza...
el mai lucreaza ....mai face ceva probe ...sa vada daca merge si pe o linie gbox
e facut de magic
cine vrea poate sa ia varianta facuta de Magic de aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
aici e pt 790 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
"new upfile modify:
usb:
1. enable change channel while recording other channel(not be current playing channel).
2. support 4X, 8X, 16X, 32X, 64X speed in fast forward or fast backward mode(have speed prompt).
3. long disk file name rename in "USB browser" menu.
4. can recode other scramble channel(if this channel can descrable by patch function) "
Am pus versiunea 3.09 si mie nu imi face AU pe 1w.Voua va merge?Am gresit ceva la instalare?
Quote:
Am pus versiunea 3.09 si mie nu imi face AU pe 1w.Voua va merge?Am gresit ceva la instalare?
nu cred
cred ca intradevar nu face Au nici la d!g! si nici la prem!er
In acest caz care este ultima versiune care sigur face AU pe GIGI si este testat?