Re: Echolite 791 softuri-discutii!
pt cine vrea sa incerce TP nou de la max pe sirius 12265 H 27500
nu merge scanare normala trebuie pus PID VPID si PCR PID
Menu + instalare+ cautare manuala + butonul galben + introduci PID+VPID +PCR-PID + OK +(EU LE-AM LUAT LA RAND TOATE SI DOAR DUPA CE AM AJUNS LA 1301 DAT SCANARE) scan
Da! aseara deja functiona NatGeoMusic... acolo.
Quote:
salutare!
sunt ceva probleme cu TiPiS-ul? ca eu nu mai vad nici un program decat M6 Music si inca ceva... Pols*at-ul la fel... am eu probleme cu receiverul ori s-au dus si astia?
mersi.
Din pacate 3.13 sti e sa faca probleme unori, are niste buguri.
Fai restart din spate daca nici asa nu merge, pune 2.92 si dupa aceea din nou 3.13
Cu stima
Cine poate sa-mi explice si mie cum se face sharing intre 2 receptoare si daca tre neaparat acelasi tip de receptor. Cu stima.:drinks: Am un Echo 791 si celalalt un fta dar nu mai stiu cum se numeste, Nu l-am mai folosit de mult... a Telestar Digistar parca...:)
@Lalipuk
Se pare ca este un bug in privinta AU la TP$, dar bine ca se poate rezolva cu un restart.
Si mie mi se mai intampla sa-mi dea mesaje de genul: ca nu are semnal...dar apoi se rezolva.
[offtopic]
Mai nasol o sa fie cand o sa dispara TP$ de pe hotbird, si asta datorita fuziunii lor cu, canal sat france
Quote:
Cine poate sa-mi explice si mie cum se face sharing intre 2 receptoare si daca tre neaparat acelasi tip de receptor. Cu stima.:drinks: Am un Echo 791 si celalalt un fta dar nu mai stiu cum se numeste, Nu l-am mai folosit de mult... a Telestar Digistar parca...:)
Eu te pot ajuta. Ai zis ca ai un 791 si un FTA. Acel fta ce reeptor e, ce model?
@Salut! Merge pe Echosmart sa punem key pentru Digitalb dcw? am vazut pe croteam key dcw.
Quote:
@Salut! Merge pe Echosmart sa punem key pentru Digitalb dcw? am vazut pe croteam key dcw.
Eu zic intai sa incercati si dupa aceea sa postati anumnite chestii.
Din experienta multe chei apar si nu sunt valide.
Quote:
Eu te pot ajuta. Ai zis ca ai un 791 si un FTA. Acel fta ce reeptor e, ce model?
Este un Telestar Digistar 2000 plus. " e vai de mama lui dar inca merge":dance:
Quote:
Este un Telestar Digistar 2000 plus. " e vai de mama lui dar inca merge":dance:
Din pacate intre ei nu poti face sharing, dar daca mai iei un 771 poti face sharing.
Salutare! Imi puteti spune si mie ce sisteme mai poate sa decodeze Echosmart 791, in afara de Nagra2? Multumesc!
Quote:
Salutare! Imi puteti spune si mie ce sisteme mai poate sa decodeze Echosmart 791, in afara de Nagra2? Multumesc!
In afara de nagra 2 mai decodeaza: nagra, viaccess 1 si 2,irdeto,seca,biss,cryptoworks,dcw si poate cat de curand irdeto 2 si seca 2.
Merci mult! Deci sa inteleg ca printr-o modificare de soft, pe viitor, ar putea sa decodeze si Irdeto 2 si Seca 2?
Quote:
Merci mult! Deci sa inteleg ca printr-o modificare de soft, pe viitor, ar putea sa decodeze si Irdeto 2 si Seca 2?
O sa asteptam ,poate noul soft are implementat si Irdeto2 pt MCT:D
Quote:
O sa asteptam ,poate noul soft are implementat si Irdeto2 pt MCT:D
ce bine ar fi dar nu stiu daca maestru magic isi pune problema asta
asteptam
mi-a spus cineva ca era undeva pe net o stire ca iris9800 ar decoda d+ sau cred ca era despre faptul ca citea cartela pt d+
nu cred ca s-a facut deja un patch pt asa ceva
cred ca mai trebuie sa treaca 1 jumate de an
Quote:
Din pacate intre ei nu poti face sharing, dar daca mai iei un 771 poti face sharing.
Multumesc de raspuns.
Dar cu receptorul ala (telestar digistar plus) ce dreaq pot sa fac cu el? Are conector rs232 si am reusit de i-am pus softuletul ala original de pe site. Cred ca am sa fac experientze pe el pana crapa.:dance: :D
Schimbare de cheie la d!g!.
A facut au, s-a schimbat cheia 00 dar totusi pe programe apare "codat".(pe echo 791 sw 3.13).
Mai are cineva aceasta problema?
PS:Am probat cheia 00, aparuta dupa AU, dar nu merge nici pe ss2. :(
Nu face corect AU. Asteptam sa apara keya si o punem manual...
Doar sa nu uitati sa dezactivati AU din meniu,altfel va veti trezi ca va va modifica cheia introdusa manual.
Quote:
Doar sa nu uitati sa dezactivati AU din meniu,altfel va veti trezi ca va va modifica cheia introdusa manual.
o intrebare pt un prieten ce are echosmart, cum dezactiveaza AU, ca se chinuie sa bage cheia manual si i-o tot schimba